שאלה קטנטונת מאוד

Xboy123

New member
שאלה קטנטונת מאוד

BabyMix זו דייסה טובה בשביל הג'אקו(גוזל) שלי? קניתי לו את זה(חדש) כי נגמר לו האוכל הקודם. ד"א הוא נורא מנסה לדבר, הוא מתחיל להתקדם(הוא בן 3 חודשים)

Xboy123 !!!

לדעתי ממש לא טוב להחליף לגוזל/לתוכי צעיר את האוכל !!! אני לא מכיר את חברת Babymix וגם לא שמעתי אליה מעולם !!!! אני ממליץ לך לקנות כבר עכשיו את האוכל של NutriBird סוג A19 זו אחת החברות הטובות ביותר.. עם לא הטובה ביותר והיא נותנת תוצאות מדהימות !!! נ.ב. מה שלום התוכי המקסים שלך ? אוהד

Xboy123

New member
הבעיה היא שכבר קניתי את האוכל הזה

והוא דווקא אכל את זה הבוקר ואהב. פניתי רק לשאול אם זה אוכל טוב, וראיתי שאינך מכיר את האוכל הזה. יש לו ריח מיוחד כזה(וזה לא אומר שזה ריח כזה נעים בשבילי). ותודה על הדאגה, התוכי המקסים שלי מעניין מיום ליום. הוא אוכל אוכל רגיל אבל עדיין רוצה דייסה העקשן וקשה לי לגמול אותו ואיני יודע איך. כל פעם שאני קורא לו בשמו או שורק לו(קוראים לו צ'יקו) אז הוא פותח את המקור ומפעיל משהו בגרון שלו כאילו הוא מנסה לדבר. בכל פעם שאני קורא לו, הוא מתרכז בקריאה שלי, כמו נדהם כזה. לא חסר הרבה עד שידבר כנראה...

כמו שכתבתי לך !!

גמילה של תוכי גדול יכולה לקחת חודש ויותר.... אשמח ליעץ ולעזור לך...הן בפורום והם בטלפון !!! אוהד

A19 זה לציפורים קטנות,

ג'אקו צריך A21. או לפחות רק כך נראה לי, אתה המומחה פה, לא אני

*שמעי ../images/Emo3.gif

כשהתחלתי להאכיל גוזלים אמרו לי שהA21 מתאים לתוכים גדולים יותר ואילו הA19 מתאים ליותר קטנים, עד עכשיו זה עבד מצוין
חג שמח

למעלה