שאלה קטנטונה אליכם.

לב ארית

New member
שאלה קטנטונה אליכם.

נאמר לי שבארץ, לאחר התקף אפילפסיה אחרון לא ניתן לנהוג ברכב, כשנה. האם זה מופיע אוטומטית במשרד הרישוי? או שאני אמרוה לקבל מכתב של שלילה לשנה. כי איני מבינה בזה. אשמח לקבל תשובתכם... ערב נעים..!

שאלה גדולה

את אמורה לדווח, הרשיון יעוכב. לאחר שנה ללא התקף את תתחילי בתהליך להחזרת הרשיון. הבעיה הנוספת היא הביטוח, את לא מכוסה עד שמישרד הרישוי לא יחדש הרשיון. לא משנה אם דיווחת או לא.

ללב

מאחר ואת רק פחות משבועים בסיפור. אני יודע שאחריך יש גם הורים, ואני הורה ויודע שלא קל להם. רציתי לשאול אותך האם גם הוריך קוראים בפורום, וקוראים במסרים ובמידע המרגיע שלנו.

לב ארית

New member
אבא של אפי

לא הם לא קוראים, לאמי אין ממש זמן, אבל היא מודעת להכל, אני דואגת לעדכן אותה. עוד שאלה... אם אני לא מדווחת, יש להם דרך לעלות על זה?! או שהרופא כבר דיווח??????????@@@@@@

הי

מניסיון של אנשים כאן בפורום אין דיווחים מצד הרופאים, אבל כאשר תיקרה סתם תאונה שלא קשורה , עלול להודא להם ולחברות הביטוח, ואז את לא מכוסה, ועשית עברה שלא דיווחת. לא ניראה לי שכדאי לקחת סיכון.

aerox

New member
משרד התחבורה לא

מת על חולי אפי' לכן כמו שמכורה אמרה כדאי לך לא להודיע ומיוזמתך לא לנהוג שנה עדיף!

לא מדויק

אדם לא מחליט לעצמו מתי מותר לו לנהוג, כלומר, לחזור לנהוג את יכולה רק באישור משרד הרישוי. והקו המנחה להחזרת הרשיון שנה ללא התקף.

מה שלא יודעים לא כואב

להודיע להם, שהם יתלו את הרישיון ואז לעשות אתה תהליך אישור מחדש(גם אם הוא שונה) זה לא שווה את זה.

tropical888

New member
לב ארית שלומות!

מניסיון אישי שלי, אומר לך שאני עברתי 2 תאונות דרכים באשמתי בגלל התקף בזמן נהיגה...... ובמזל לא קרה כלום לאף אחד..... רק צלקת על האף שלי (שנפתח מחתך במראה) ובשתי התאונות הייתי עם חגורת בטיחות!! אני גם לא דיווחתי על כך למשטרה אבל אני לא נוהגת כבר 6 שנים בהחלטה שלי ובלי ידיעת המשטרה. יש לי עדיין רשיון נהיגה ואני מחדשת אותו כל פעם, אך בנתיים אני מעדיפה שלא לנהוג.

r216

New member
לידעתך!!

בגלל שאת חיילת... וגם לי היו התקפים בזמן השירות, לא דיווחתי למשרד הרישוי והם לא ידעו, אך גם לא נהגתי מיוזמתי שנה, אבל!!!!!!!!!!! קחי בחשבון שברגע השחרור הצבא מדווח ישירות למשרד הרישוי על שינוי במצב רפואי, אחרי השחרור הייתי צריכה להגיש הצהרה משפטית על מצבי הבריאותי שאני מאוזנת וגם דיווחתי שלא נהגתי שנה. צרייך המון שיקול דעת! צרייך לדעת לא לנהוג בשביל לא לסכן אחרים ואותך! וכמו שאומרים--- בשביל זה יש חברים, ובשנה הזו גם גיליתי כמה הם שם בשבילי! ( שדדתי אותם בנסיעות..)

למעלה