שאלה קטנה!

טריגר

New member
שאלה קטנה!

שלום לכולם מישהו מכיר את הויטמינים בשם "MEGA MAG"?(אם כן למה הם מועילים) יש לי אותם קרוב לשנה וחצי ואין על הקופסה תאריך תפוגה,אתם חושבים שזה עדיין טוב? תודה מראש

1VeReD

New member
אמממממ

נראה לי שהכי כדאי שהוטרינר שעונה כאן על שאלות יענה לך על זה...

טריגר

New member
אבו דני או טאז................

אתם אולי יכולים לענות לי על שתי השאלות,מאחר שאתם הכי מנוסים פה בפורום. בלי להעליב אף אחד

taz512

New member
תשובה

כעיקרון אני לא מכיר את הויטמין המדובר. כי יש המון בשוק. אבל מחר אני מבטיח להרים צלצול ולברר בשבילך. אבל עם פג תוקפו כבר ממש לא מומלץ להשתמש. לא כדי להתעסק עם המערכות של הסוס שלך. עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולא לקחת את הסיכון. אבל אני אחזור עם תשובה יותר מדויקת מחר. נ.ב תודה על המחמאה
טאז השד העוזר

*Trinity*

New member
תראה

אם אין תאריך תפוגה על הקופסה, הדבר הנבון ביותר הוא לזרוק את הויטמינים. לחומרים המרכיבים את הויטמינים יש זמן חיים מסויים שלאחר מכן הם מתפרקים. יש חומרים שעשויים להפוך רעילים לאחר תאריך התפוגה ויש חומרים שפשוט כבר לא פעילים. לדעתי, זרוק את הקופסה וקנה ויטמינים חדשים. מומלץ גם לרשום בטוש חזק על בקבוק הויטמינים את תאריך התפוגה, שכן לפעמים התאריך מופיע בקופסה המכילה את הבקבוק אך אינו מופיע על הבקבוק, ולפעמים תאריך שמופיע על הבקבוק נמחק עם הזמן.

taz512

New member
חזרתי עם תשובה

כמו שהבטחתי ביררתי ויש לי תשובה. הויטמין ששאלת אליו הוא כעיקרון ויטמין כללי שפשוט מוסיף. אבל הוא באמת טוב בגלל שיש בו חיידק פעיל שמחזק את המערכת החיסונית. אבל כמו שכבר אמרתי קודם. אולי אין תאריך תפוגה אבל אורך החיים של המוצרים האלה הוא לא שנה וחצי. ככה שלא כדי לקחת סיכון. עוד כמה שקלים וקונים ויטמינים חדשים. אני אישית ממליץ להתיעץ עם וטרינר על איזה ויטמנים יותר טובים לסוס המדובר. רק דרך אגב את המידע קיבלתי מהוטרינר שמטפל לי בסוסה. אז תודה לדוק ישראל. למרות שהוא לא נכנס לכאן
טאז השד העוזר

טריגר

New member
דוק ישראל מהצפון?

אם כן אז הוא הוטרינר גם של הסייח שלי. בכל אופן תודה,סוף סוף אפשר לקבל תשובות בלי לחשוב שמנסים "לדחוף" לך משהו לקנות(סליחה על הביטוי)

למעלה