שאלה קטנה

שאלה קטנה

קודם כל, מזל טוב על פתיחת הפורום ה... אממ... תמוה הזה. כל הכבוד! ולשאלה: האם ללמוד לרכב על חד-אופן זה בערך כמו ללמוד לרכב על אופניים רגילים? כלומר, מבחינת הזמן, המאמץ, הקורדינציה וכו´. רק בשביל הפרוטוקול: אני לא יודעת לרכב לא על זה ולא על זה. ליה

macman

New member
איך יכול להיות?

שאת לא יודעת לרכב על אופניים רגילים? את בת 17 לפי הפרופיל שלך... - אין כוונה כמובן להעליב... אז ככה, לךמוד לרכב על חד-אופן זה די דומה ללימוד רכיבה על כל דבר חדש. יש פה את האלמנטים השונים שבלימוד, אך אני מאמין שכל אחד יכול ללמוד לרכב, ההבדל יהיה מבחינת זמן הלימוד והצלחת הרכיבה בסופו של דבר... אני עומד לסיים הוספת מאמר לגבי לימוד רכיבה למתחילים (המקור באנגלית) וגם בעברית... אני אוסיף שרשור אליו כשהוא יהיה זמין... עודד.

izharn

New member
תשובה קצת יותר טובה משל עודד (מקמן)

דבר ראשון אני מכיר אנשים בגיל 30 שלא יודעים לרכב על אופניים (אני לימדתי אותם). אני מציע לך קודם כל ללמוד לרכב על אופניים, זה ישפר לך את שווי המשקל ואת קצת תלמדי איך ללמוד לרכב!! על אופניים פשוט תנסי לרכב עוד פעם ועוד פעם עד שתצליחי, ממליץ לך להישתמש בקסדה ומגינים באופניים ובחד אופן יותר כדי!! על חד אופן לומדים לרכב כמו אופניים = פשוט מנסים!! לי למשל נתנו חד אופן לכמה ימים ולמדתי לרכב!!! לימוד רכיבה על חד אופן: פשוט תעמדי ליד מעקה לאורך קיר, תיתישבי על החד אופן תוך כדי שאת מחזיקה במעקה, תיסתכלי קדימה לאיזושהי נקודה ממול ותתחילי לנסוע ליד הקיר תוך כדי שאת מחזיקה אחיזה רפויה במעקה!! בהצלחה

תודה על התשובות!

סליחה שאני מגיבה באיחור, פשוט שכחתי שכתבתי כאן... ואגב- אמא שלי בת 50+ והיא לא יודעת לרכב על אופניים- והיא צברית! ואני חושבת שהעובדה שמעולם לא למדתי לרכב קשורה לטראומת ילדות- בגיל 7אבי ניסה ללמד אותי, חברה שלי ראתה אותנו על השביל והחליטה "להשוויץ" קצת בכישוריה המדהימים, ו... התנגשה בי בכל הכח. והייתה גם פעם שאחי הרכיב אותי ושנינו נפלנו ונחבלנו. בקיצור- המקום היחיד בו תמצאו אותי על אופניים יהיה בחדר הכושר!!! ושוב תודה ליה

macman

New member
הגיע זמן לנצח את המכשולים?!

יאללה, זו הזדמנות פז להרוג שתי ציפורים במכה, גם לרכב על חד-אופן וגם להתגבר על הטראומה... אולי נעביר את זה לפורום תמיכה?
- בלי להעליב כמובן... אבל קדימה...

למעלה