שאלה קטנה...

שאלה קטנה...

למה נדמה לי שרק אני רוצה שג´ואי ופייסי יהיו יחד?!?!?!?!? כולם נגדי...
אני חושבת שהם היו כל כך חמודים ביחד, למרות שהיא אפילו לא מגיעה לקרסוליים שלו... לדעתי...

shiri-d

New member
הם באמת חמודים ביחד ../images/Emo13.gif

כשהם ביחד אז ג´ואי יותר משוחררת... וכשהיא אם דוסון... אני לא יודעת איך להסביר את זה... אבל היא מעצבנת קצת...

CokaCola

New member
בטח שכן

לבד גם לבד! בטח שאת לבד אל תשלי את עצמך, זוג מעורר רחמים ומכאיב.

stardust15

New member
הם לא חמודים ביחד../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

לדעתי את טועה
אמרת שג´ואי לא מגיעה לקרסוליים של פייסי אבל בעצם ההפך הוא הנכון|Vפייסי לא מגיע לקרסוליים של ג´ואי
פייסי כלל לא ברמה של ג´ואי הוא בכלל עובד במסעדה מסכנה וגואי לומדת בקולג´ יוקרתי עדיין נראה לך שהם מתאימים
ו...פייסי גר בסירה ואפילו היא לא שלו
אין יותר פתטי מזה... וחוץ מזה גם אם הם חמודים ביחד למי איכפת??הם לא יהיו ביחד נקודה סוף שמעתי בכלל שלפייסי יהיה משהו עם אודרי ולג´ואי יהיה משהו עם המורה שלה לספרות...ככה שאם זה נכון תשכחי מהם ביחד נ.ב כפי שאפשר לנחש אני לא מתה על פייסי ה-
נ.ב2 היי אני חדשה כאן

nas

New member
אני חושב כמו הראשון

לפי דעתי פייסי כמובן הכי תותח בסדרה
והם כל כך מתאימים ביחד ואיך אני הייתי שמח בסוף העונה השלישית שהוא יצא אם גואי למסע הזה שלהם פייסי תותח

וואו...

אני מדברת כאן על סידרה אנשים...
לא צריך להתעצבן עליי... אני רק אומרת שפייסי לדעתי (לפחות הדמות שלו) הוא בנאדם מדהים... הוא עבר הרבה והוא בכל זאת מצליח להתקיים מעצמו... גם לג´ואי לא חסר, אבל כולם כל כך אוהבים אותה! אף אחד לא נגדה... אני ר-ק אומרת שלדעתי הם צריכים להיות ביחד... זהו... לילה טוב נעמה

stardust15

New member
לדעתי...

טוב בסדר אני לא מתעצבנת פשוט אמרתי שהם לא מתאימים(לדעתי) ולדעתי גם פייסי לא אדם מדהים אדם שגר בסירה ועובד במסעדה נקרא לוזר ולא אדם מדהים

z O e i

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo46.gifכסף זה לא הכל בחיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז מה אם הוא עובד במסעדה, זה לא הופך אותו לאדם פחות מקסים
והם אכן זוג יפיפה.... את לא לבד!!!!!!!!!!!

למעלה