שאלה קטנה..

alohim sali

New member
שאלה קטנה..

אני וחבר שלי החלטנו שאנחנו רוצים לעשות את זה. הבעיה שלנו זה המקום.. איפה אפשר לעשות את זה? בבתים שלנו זה ממש לא.. ואנחנו גרים די רחוק אחד מהשני אז חשבנו להיפגש באמצע ככה.. אבל איפה אפשר לעשות את זה? :S איפה אתם עשיתם?

yotem 16

New member
חח הו.../images/Emo83.gif

אם, בתור אחד שהיה שם- הייתי ממליץ להתאפק.
אז נכון, יש כל מיני מקומות מוזרים שאפשר להגיע אליהם (מקומות נטושים, שירותי נכים, הגג של עזריאלי..), אבל אני בהחלט בדעה שעדיף לחכות עד שזה כן יהיה אפשרי לעשות את זה בתנאים נורמלים ולא להרגיש כאילו אתה מתחבא ממישהו או חוטא. לדעתי זה אחרת לגמרי, והייתי בשתי האפשרויות של העניין הזה.

BIoNdY

New member
תיקחו מלון או משהו

ואני לא צוחק אני רציני אם אתם לא יכולים להתאפק אתם יכולים לקחת מלון או איזה צימר או לא יודע מה אנערף משהו כזה.. תעשו חישוב שמתאים לכל אחד מכם.. ותמצאו מקום זול ועם תנאים נורמאלים... נראה לי הכי הגיוני אם זה לא בבית או בדירה

BIoNdY

New member
איתך לא דיברתי הרבה זמן =]

אתה כל הזמן מסנן אותי... =[

ממש לאא

הייתה לי דלקת ריאות כפרה אני לא מסנן :] חוץ מזה היה חג וכאלה בקושי הייתי מתחבר. עכשיו "נשמע ממך קצת יותר :]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif כמו שהשניים לפניי אמרו

תחבר את שני ההודעות שלהם ביחד וזה באמת באמת עדיף

gooligay

New member
ינאי אתה רוצה לפרט לו?

עד שתקרא את ההודעה אני אפרט בעצמי. מניסיוני האישי: מכוניות בספסל האחורי (גם בקדמי), ספות למיניהן, מיטות (גם מיטת יחיד מספיקה בהחלט), פרדס, ספסל ציבורי, שדה נטוש, מועדון נוער, כל מקום חשוך שהוא ועוד ועוד...

Alnilam

New member
בספסל הקדמי? ><

למה לעזאזל לעשות משהו בספסל הקדמי כשאפשר לזוז שניה אחורה? >< [מעבר לזה - אתה לא צריך מקום ספציפי. צאו שניכם אחרי שחשוך וחפשו מקום שאף אחד לא יגיע אליו במשך מספר שעות.כל מקום כזה יתאים.] Alnilam

Alnilam

New member
זה טל, אכן.

טל, שמאמין שסקס נוח עדיף תמיד על סקס מאתגר וייחודי. אם אתה רוצה סקס מאתגר וייחודי, לך דחוף לעצמך אננס לתחת [אני יכול רק להניח שזה יהיה מאתגר, ובנוגע לייחודי - טוב, זה ייחודי עד מאוד]. אם אתה רוצה ליהנות עד כמה שאפשר, תעבור למושב האחורי. >< Alnilam

gooligay

New member
תקשיב...

כשהפרטנר מגיע באופנוע ואתה לא חושב על שום מקום "נוח" לעשות את זה אתה מתפשר, מה גם שאף פעם המקום והנוחיות לא הפריעו לי יותר מדי.

Alnilam

New member
הא? ><

כשהפרטנר מגיע באופנוע אתם עושים סקס במושב הקדמי של המכונית? משהו פה מבולבל לי. :| Alnilam

yotem 16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo83.gif

פשוט לכו תחכו ולכו הביתה י'חרמנים.

James Hammerton

New member
אני לא ממליץ לעשות את זה

על משהו שהוא לא מזרן... אני לא יודע אם אתם יכולים להרשות לעצמכם לשכור חדר או לא, אבל אין שום סיכוי שאחד מכם יגיע לשני בזמן שהבית ריק? (בהנחה שזאת הבעיה) המושב האחורי של האוטו עשוי להיות קטן ולא נוח (אלא אם כן יש לכם אוטו גדול), האמת היא שאם זה היה אפשרי אולי הייתם יכולים להביא איכשהו מזרן ולעשות את זה במקום יחסית שומם (אם כי יש במקומות כאלה את הסיכונים שלהם, ולכן אני לא ממליץ במיוחד).

למעלה