שאלה קטנה

davidori

New member
שאלה קטנה

אני אשאל בקצרה: רוב הדברים, כשמחליטים שרוצים להצליח בהם, מאמינים שנצליח בהם, חושבים שנצליח בהם, עובדים קשה ומתמידים - אז מצליחים. אבל יש דברים, שאני לא בטוח (או בטוח שלא) אפשר להצליח בהם, אלא אם כן נולדת עם זה. יש דברים גנטיים (לא שכל, דברים אחרים), שפשוט לא ניתן לשנות. איך להתייחס לדברים האלו, שלפעמים מפריעים מאוד? (משהו ממיכא"ל, אם אפשר
)

עונה

א. כול דבר אפשר לקחת למיכא"-תבינו אנשים אין ת-ש-ו-ב-ה של מיכא"ל-יש חשיבה אולי..אבל לא תשובה ספציפית..עכשיו.. יש דברים גנטיים שבאמת אי אפשר לשנות כמו משקל,מחלות,צבע עוד וכו' וכו'.. אבל אפשר להתייחס לזה בשתי אופנים באופן אחד-של-טוב זה המצב, זה גורלי המר! אני אצטרך להישאר ככה כול החיים ואין לי מה לעשות-וזה כן קשור למיכא"ל-הפלת תיקים. ובאופן היותר רצוי, של-טוב זה המצב הנתון, נכון, הוא לא ישתנה, אבל אם אני אחליט אני אוכל לשנות אותו למקס'. וזאת אומרת-למשל- יש אנשים עם נטייה להשמנה, ככה קוראים לזה, והנטייה הזו היא גנטית,אין להם מה לעשות, אז טוב הם יכולים לומר-סבבה, זאת הנטייה שלי אני לא יכול לעשות כלום,אבל הם יכולים ועוד אחד-אם הם יעשו דיאטה,ספורט,יכאלו נכון-הם יראו שונה מאשר שלא יעשו כלום, עדיף לעשות את המקס' מאשר לא לעשות כלל, ולא להפיל תיקים על 'גנטיקה' ובאמת, שמיכא"ל נמצא בכול מקום [גם בשלילה וגם בחיוב]....לפעמים צריך לחפש אותו.... שבוע טב לכולם |4u|

Bean kob

New member
אכן צודק.... למרות שאני עדיין בטוחה

שכל דבר אפשרי גם שינוי גנטי... אולי קצת הגזמתי לא כל אחד מוכן להשקיע כל כך הרבה בדבר שאולי הוא לא כל כך חשוב לו אבל כן אפשרי בהחלט. ולאלה שמותרים הם באמת יכולים להטות את זה לכיוונם ולחשוב חיובי ולהטות את זה לטוב.

Bean kob

New member
לשאלתך דעתי....

|דגש|כל דבר אפשר להשיג. יש דברים שקל להשיג ולבצע ולשנות ויש דברים שהרבה יותר קשה להשיג זה לא שחור ולבן קל וקשה זה פשוט ככה יש דברים שיקח לך יותר זמן או יותר מאמץ ויש דברים שפחות. אם למשל במקרה הגנטי אתה רוצה נגיד שיהיו לך עינים כחולות אתה יכול למשל לפצח את הצופן הגנטי ולשנות לעצמך את הגנים, או כל אפשרות אחרת ברור שזה לוקח הרבה זמן ומאמץ והכל אבל הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע בזה ובאמת לעשות כבר מעכשיו... פשוט תאמין בזה תחשוב חיובי וכו'. בהצלחה במה שרק תרצה

guttmany

New member
מה שגנטי הוא גנטי תתמקד במיצוי

הפוטנציאל הגלום בך ורק צריך לחשוף אותו ולגלות אותו להעיז להתמיד ולהשקיע לא לשכוח להיות ראלי במטרות אבל באותה נשימה לא לשכוח לכוון גבוה

למעלה