שאלה קטנה!

jessie_chan

New member
שאלה קטנה!

וסליחה אם כבר דיברתם על זה, לא מצאתי את התשובה בעמודים האחרונים של הפורום... אני קצת מבולבלת בקשר לאחות פייג´- היא אמורה להיות הצעירה, אבל איך אימא של האחיות הצליחה להסתיר הריון מבעלה ומהאחיות שכבר נולדו (ופרו בטח הייתה יחסית גדולה כבר ומבינה)? בדרך כלל בסדרות האבא הוא זה שיש לו ילד מחוץ הנישואים שלא יודעים עליו, כי על האבא לא רואים את ההריון...

Ophel McNeil

New member
היי, ככה אתם מכירים את פטי?!

רומן מחוץ לנישואים?! ויקטור, האבא של פרו, פיבי ופייפר, עזב אותן כשפיבי בדיוק נולדה (פאטי רק גילתה שהיא בהריון), רק כמעט שנה אח"כ היא נכנסה להריון מסם, והולידה את פייג´. הבנות לא שמו לב, פרו הייתה רק קצת מעט יותר מחמש, וכמו שפאטי בעצמה ניסחה את זה- הם סתם חשבו שאמא שלהן מעט השמינה (יש הרבה נשים בהריון שקשה לראות עליהן שהן בהריון, ביחוד ילדות קטנות).

Paige

New member
מי יודע על פרו?

סתם פצלוחה :) סתם, סתם... פייג´ צעירה ב... (מחשבת) 3 שנים מפיבי (משום מה הקפיצו להן את הגילאים)... זה אומר שפייפר הייתה בת 5 ופרו הייתה בת 7.

Ophel McNeil

New member
גם אני וגם את טעינו...

זה הולך ככה, פייג´ קטנה מפיבי בשנתיים (כאן את טועה), ופיבי קטנה מפרו בחמש שנים (היא קטנה מפייפר בשלוש), כך שאת צודקת, ובאמת פרו הייתה בת שבע כשפייג´ נולדה. השנים הולכות ככה- פרו- 1970 פייפר- 1973 פיבי- 1976 פייג´- 1978 אני בטוחה שזה ככה לגבי פרו ופייפר (יש לי גם הוכחות), אבל לגבי פיבי זה מבלבל... מצד אחד, כשהן חזרו לשנות השבעים ראו בבירור שכאשר אמא שלהן הייתה בהריון עם פיבי, פייפר הייתה לפחות בת שנתיים, מצד שני, בתחילת העונה השלישית, כשפיבי תוהה את מי תבחר פייפר לשושבינה, היא אומרת לפרו שהיה להן יותר זמן להתחבר, ולכן היא תבחר אותה, ופרו אומרת "סליחה? היינו בנות אחת ושלוש..." הוכחות מוצקות יועילו. אם כבר גילאים, מישהו מוכן לומר לי מתי ליאו מת? כי הוא נולד ב1924, והוא מת בערך בגיל 27-28, כך שהוא מת ב-1953. מלחמת העולם השניה (בה הוא כביכול מת) הסתיימה ב- 1945, לידיעת היוצרים. תודה.

Paige

New member
לא

ליאו בן 18... מצחיק, הא?? ראו פעם את העץ משפחה של הבנות... פרו נולדה ב-1969 (לפי המצבה שלה) או-1970 פייפר נולדה ב-1973 פיבי נולדה ב-1975 פייג´ נולדה ב-1977 (היית יודעת אם היית רואה עונה 4)

גם את/ה לא משו Paige...../images/Emo6.gif

סתם בדיחה...אם לא הבנת, השם האמצעי שלי זה פרודנס (לא משנה מה תגידו זה עדין חרא של שם) אז סתם בדיחה קטנה ולא שנונה ממני... בה ביי! בל!

Paige

New member
טוב....

לא הבנתי... :| ואופל - זה מה שיש לי. בדוק מעץ המשפחה.

Ophel McNeil

New member
בדוק?? בדוק??

*בכי* אני בת! (אחד לעשר, לפחות...) אבל מילא, לא שזה שהגילאים שלהן באמת חשובים. אופל מקניל, בת, והומופובית גאה. (מעניין תוך כמה זמן תבוא הודעה שתנסה להסביר לי כמה הומואים זה טוב...)

*קליאו*

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה ל-

בדוֹק, אלא ל-בדוּק. כך שהיא לא התתכונה לרמוז שאת בן. והומואים זה טווווובבבב!!!!!!
איפה רום וגיא שידגימו את זה?
*בורחת*

As I Am

New member
רום וגיא?? ../images/Emo103.gif

לאא... איפה זלגאדיס וקסאלוס שידגימו את זה?? *מזילה ריר* *בורחת* לין המנהלת האוף-טופקית ביותר בעולם.

*קליאו*

New member
../images/Emo8.gif גם נכון!!!1../images/Emo45.gif

אבל "כמו דג במים" ו-"אני כבר לא תינוק", עושים את זה בצורה הטובה ביותר!!! ~ניתן להיקרא ולהבנה בשתי משמעויות~

Ophel McNeil

New member
טוב, אני סתם פראנוידית....

זה בדוק...
בקשר להומואים, הומואים זה נפלא!! (מי אמר קול וליאו? *מזילה ריר*) דרך אגב, רק גמרתי לקרוא את הסלאש הראשון שלי (שוב, מי אמר שול וליאו?!), וזה הדבר הכי מצחיק\מופרע\שווה\קינקי שקראתי אי פעם. כן ירבו
אם אני אמשיך ככה... אני עוד אתחיל לחבב את קול... אופל מקניל, בכלל לא חולה.

As I Am

New member
סלאשים זה.. אר... רע? ../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

אני לא מאמינה שחשבתי ככה פעם...
*מרביצה לעצמי* הוי... טוב, אנחנו יודעים שאת פרנואידית אופל דארלינג (*שיעול*לא רוצה להיות ידידי? לא צריך!*שיעול*), אבל אנחנו עדיין אוהבים אותך! - איך מתקדם הפרק של סליירס?
*בורחת* לין סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס סליירס
אובססיבית??? אני???

*קליאו*

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo89.gif../images/Emo8.gif

Paige

New member
הומואים זה טוווווווווווווב

אף אחד לא רואה "הכי גאים שיש"? בריאן, כאילו דההההההההההההה!

Ophel McNeil

New member
אוי נו.

קודם כל, הומואים זה דבר נפלא ומצוין, ומי שיתן לי אתרים עם סלאשים יהיה מבורך ויזכה לחיי נצח (בערך). אבל הכי גאים שיש?? איזה שיעמום. ראיתי בערך פרק וחצי, והם לא עשו שם כלום חוץ מלשכב אחד עם השני. חשבתי שאני הולכת להשתגע. בסדר, קלטנו- אתם חתיכים. next!! אופל מקניל.

התחתנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo103.gif../images/Emo105.gif

מזל טוב לנו
-
- מאיה&לין
&

למעלה