שאלה קטנה

azuril

New member
שאלה קטנה

הי חברה! עשיתי קורס של לחמן וניגשתי במועד אוקטובר. אני מתכננת לגשת שוב במועד אפריל. יש לי את הספרים לחמן. ספרים של היי קיו שנת 2005 ו קידום שנת 2002 . אתם חושבים שזה טוב? כי הערכות של קידום והיי קיו לא הכי חדשות . האם ניתן ללמוד מהן? חוץ מזה, האם אתם ממליצים לי לקנות את הספרים של יואל גבע? (כי אני צריכה מעל 740 בפסיכו). והאם יש את זה בחנויות?. ועוד שאלה קטנה, מה זה המכון המוזר שקוראים לו איזי ווי, האם הספרים שלו והקורס שלו בכלל מומלצים? והאם ניצן להשיג אותם בחנויות הספרים ? תודה מראש לעונים.

k xoxo

New member
ספרים של גבע..

לא ניתן למצוא בחנויות לפי מה שידוע לי...

a p p l e m a n

New member
אני לא חושב שזה טוב

אם את שואפת לציון כזה גבוה. את צריכה את החוברות הכי עדכניות. בשנת 2003 מי שלמד אצל יואל גבע היה צריך לשנן מילון מסכן של איזה 2000 מילים, והיום הוסיפו הרבה לעברית ועוד מילון אנגלית וסה"כ מגיעים ל7000 מילים כמעט. וגם השאלות מתעדכנות בהתאם. אני לא אומר שזה לא יעזור לך ללמד מספרים ישנים. אני בטוח שזה יעזור לך. אבל הרמה רק עולה עם השנים, לכן אני ממליץ לך ללמד את הספרים הכי עדכניים עדיף גג של מועד שניים אחורה. זה לעניות דעתי.

dasoona1

New member
היי

אני עשיתי קורס ראשון ב"היי-קיו", ועכשיו נרשמתי למועד אפריל, לעשות שוב קורס, ביואל גבע...אני חייבת להגיד שאין מה להשוות. החומרים שלהם מעולים, והשיטות שלהם מעולות עוד יותר. כמובן שהכי מומלץ, אם חשוב לך באמת "להפציץ", זה לעשות קורס שוב, אבל אם את לא רוצה, לפחות תקני את הספרים שלהם. ובטח שלא ללמוד מספרים לא מעודכנים, זה לא ייתן לך כלום...

למעלה