שאלה קטנה

זה ממכר

New member
שאלה קטנה

עיינתי קצת בפורום ונראה שאתם דיי מבינים בסימנים סיניים רק רציתי לוודא שהסימן המצורף זה אכן 'שנאה'

זה ממכר

New member
ועוד משהו

אני מתכנן לעבור דירה בקרוב ואני רוצה לעצב את הדירה בסגנון סיני/יפני (אין לי מושג מה ההבדל) רציתי לבקש תמונות, טיפים או כל דבר אחר שאני חייב לדעת

SPnage

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סין, יפן, same same but different, אה? אתה צריך לדעת שביפן מדבריפ יפנית ובסין מדברים סינית, ואולי תשאל בפורומים של עיצוב וכ', יוכלו לעזור לך קצת יותר.

../images/Emo26.gif

הרבה אנשים נוטים להתבלבל בין סין ליפן ובין התרבויות שלהן. אני יכולה להעיד על עצמי שרק אחרי שטיילתי בסין והתחלתי ממש להתעניין בה הבנתי כמה שני העמים שונים אחד מהשני

סינית 2

New member
בקשר לסימן

אחד הפירושים שלו זה אכן שנאה פירוש נוסף הוא חרטה,סתם לידע כללי

happydog23

New member
עיצוב בקצרה:

יפני - כמה שפחות עם כמה שיותר סיני - כמה שיותר עם כמה שפחות.

זה ממכר

New member
אם אפשר בהרחבה כעת

זה נראה לי כמו משחקי לשון ולא ממש הבנתי אפשר פירוט מורחב יותר?

זה ממכר

New member
אין על מה להצטער

ותודה מעל ומערב הבנתי גם שאתה מנהל פורום יפן וראיתי שם הסבר מדהים על העיצוב טנקס

GnomeBubble

New member
"מצטער" כי זה לא בדיוק סגנון סיני

כל התמונות באינטרנט הן של סגנון קולוניאלי. אבל גם בסין עצמה לא תמצא היום סגנון "סיני" מסורתי בעצם...

furrball

New member
מעיון במילונים

המשמעות העיקרית זה שנאה משמעות נוספת - חרטה משמעות נוספת - טינה (במיוחד ביפנית וקוריאנית) משמעות נוספת (כמילה בודדה בקנטונזית) לחפוץ, לאהוב משהו הסימן מצביע על תחושות עזות שהזמן לא מרפא. בכל אופן, כן, זה שנאה

furrball

New member
בשביל מה לך?

אם זה בשביל קעקוע אז אתה יכול להמשיך לחיות באי-ודאות. לא תמיד אפשר למצוא התאמה 1:1 בין מילים בשפות מערביות לסימנית בסינית. בכל אופן, למילה "שנאה" עצמה יש הרבה פירושים, היא תמיד נושאת משקל נוסף כלשהו. אם זה בשביל מטרה פחות רצינית, אז אני יכול להגיד לך שהסימנים הסיניים למילה שנאה מכילים כולם ניואנסים נוספים, למשל: 厭/厌 שנאה, תיעוב, גועל 怨 שנאה, טינה 恨 שנאה, חרטה 憎 שנאה, תיעוב 嫌 סלידה, חשד כולם דרכים שונות להגיד "שנאה", לא? ולגבי השפה הסינית המילה שנאה כשם עצם תהיה מורכבת בד"כ משתי הברות - שני סימנים. ומהן גם אי אפשר למצוא מילה שמבטאת "רק שנאה" באופן נקי. כי "שנאה" כמו שאמרתי זה לא "רק".

זה ממכר

New member
תודה על התשובה

עזרה לי מאוד וכן המטרה היא קעקוע, שהכיוון הוא המשך עם הסימן הזה בעיצוב הבית

למעלה