שאלה קטנה,

שאלה קטנה,

שמעתי מישהו אומר שאם זוג מתקשה להכנס למחוייבות בגלל סיבות כאלה ואחרות (ביישנות למשל), צריך לעשות סקס. זה פותר. הייתכן?

מחוייבות..מערכת יחסים.קשר רציני..

מי שאמר את זה לא התכוון להורדת מחסומים. הוא התכוון לזה שאוטומטית הקשר בין בני הזוג הופך למשהו רציני ומחוייב,מיד אחרי הסקס. אני לא מסכימה עם זה..אבל סתם עניינה אותי דעתכם.

גם אני לא מסכימה

מערכת יחסים רצינית ומחייבת באה אחרי הכרות עמוקה, תיאום כוונות ועוד כמה דברים. בימים פרועים כמו שלנו הסקס בא לפני כל הדברים האלה בדרך כלל ...

אז נניח שאין בינהם סקס,

וההיכרות כן עמוקה וממושכת. הכוונות ברורות,רק אף אחד מהצדדים לא יוזם. אז?

חופ שיה

New member
אז כלום.

לדעתי כל קשר יש לו אופי אחר ולכן הקביעות ששמעת נראות לי תלושות מהמציאות. אין חוקים בדברים האלו, מדובר באנשים ולא במכונות.

עם כל הפתיחות שבעולם...

קשר כזה יזכה להרמת גבה מצידי. כל עוד לא מדברים על קשר שנועד להיות אפלטוני, והסקס מרחף באוויר אך לא עושים אותו...WTF? ברור שיש כאן נושא לדיון בין בני הזוג.

חופ שיה

New member
צודק.

(לגבי המשפט האחרון) אולי באמת זה השלב לעשות תיאום ציפיות ,אם נראה למי מבני הזוג שהגיע הזמן "להעביר הילוך ביחסים". ברוך החוזר לפורומנו.:)

אין ברירה אלא פשוט ליזום

אחד מהם צריך להזיז את התחת שלו לכיוון וזהו. או שחבר טוב ידאג לתת דחיפות קטנה ...

in that case לא מסכימה..

סקס לא הופך את הקשר לרציני, צריך ששני הצדדים ירצו במחוייבות ואז זה קורה בלי קשר למין. אם הם לא רוצים, לא משנה כמה סקס הם יעשו זה לא יגרום לקשר בינהם להפוך למחייב...

למעלה