שאלה קטנה..

שאלה קטנה..

שלום לכולם! אני רכבתי עד לפני כמה שנים עד שנוצר מצב שלא היה לי יותר איך להגיע לחווה בה רכבתי... אחרי עבודה של ימים וחיפושים רבים מצאתי חווה שנראה שאליה יהיה לי איך להגיע בקיצור אני לא אאריך יותר... רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שרוכב ברוכבים במושבה בגן יבנה ואם הוא יכול לספר לי טיפה פרטים... כי אני גרה נורא רחוק ואסע באוטובוס בשביל זה ורציתי לדעת קצת לפני שאני נוסעת... תודה מראש שירלי. נ.ב- מקווה שסוף סוף אוכל לחזור לרכב!!!

קודם כל, שיהיה בהצלחה!../images/Emo107.gif

מקווה שתחזרי להיות על הסוס בקרוב!
כן, יש פה מישהי שרוכבת ברוכבים במושבה בגן יבנה (או לפחות רכבה). מה זאת אומרת גרה נורא רחוק? אולי אם תגידי לנו באיזה איזור את גרה נוכל להמליץ לך על עוד חוות (טובות כמובן) שיותר קרובות לאיזור מגוריך.

fliperit

New member
אני רוכבת שם...

החווה סבבה לגמרי והשיעורים זולים יחסית, אבל, שתי המדריכות של החווה עוזבות, ואני לא יודעת מי יבוא במקומן...אז אני מציעה לך ללכת לראות.

תודה רבה!

אני גרה ברחובות ובדקתי הרבה באינטרנט וזה מה שהיה נראה לי הכי אפשרי להגיע באוטובוס אבל אם יש לך רעיונות אני אשמח לקבל... אני אלך לראות למרות שמבחינתי כל עוד יש שם סוסים ואני יכולה לרכב שוב הכל טוב! תודה רבה לשתיכן ואני אשמח לקבל עוד דעות!

אממ..../images/Emo107.gif

קודם כל, גן יבנה זה לא נראה לי כזה רחוק מרחובות. אם קיבוץ נען קרוב אלייך, יש את חוות נען. יש גם עוד חוות בכפר בן-נון ובבן שמן יש גם כמה. אם אחת מהאפשרויות מעניינות אותך, תגידי. אם את מתלבטת, אולי כדאי לך לבקר בכמה מקומות ורק אז להחליט. יש גם חווה בנצר סרני, אבל שמעתי שסגרו אותה... מישהו יודע פרטים?

זה באמת לא כל כך רחוק אבל....

זה בערך חצי שעה נסיעה באוטובוס ואני אגיע רק באוטובוס... חוות סוסי נועם זה בנצר שירני ולא לא סגרו אותה להפך שיפצו אותה... שם רכבתי אבל לשם לא מגיע אוטובוס ואני חייבת אחת שהאוטובוס יכנס פנימה כי לרדת בכביש הראשי ואז ללכת פנימה בתוך המושב עד החווה בכל מיני שטחים כאלה שאך אחד לא מסתובב בהם אין מצב שאמא שלי מרשה לצערי! אז אני אסע לגן יבנה כי לשם האוטובוס נכנס... תודה רבה רבה על העזרה בכל מקרה!

יש בבית חנן חווה

אבל היא רק חווה עם לימוד בסיסי...די נחמד ויש את תלמי מנשה שנראה לי שאמרו לי שמגיע לשם אוטובוס אבל אני לא יודעת אם תלמי מנשה כל-כך קרובה אבל אני יודעת שבית חנן תהיה לך קרובה...

כן בכנות גם רכבתי פעם...

אבל זה גם קצת מסובך לי להגיע לשם אני חושבצ שאני אנסה קודם כל את גן יבנה כי זה בינתיים היה ההכי פשוט שמצאתי וכל עוד אני יכולה לרכב (כמובן שעדיף גם אנשים נחמדים) אני מרוצה!!

housty

New member
חוות הפרשים במושב מזור

אני מזמינה אותך לבדוק את חוות הפרשים. החווה ממוקמת במושב מזור, יש בחווה מדריכים לכל רמות הרכיבה, כולל רכיבה תחרותית, הסוסים מקסימים ומטופלים היטב וגם המתקן מושקע ובטיחותי. www.haparashim.com

למעלה