שאלה קטנה

yonico12344

New member
שאלה קטנה

איזה שירים מאלבומים שר נואל ולא ליאם (חוץ מ"דונט לוק בק אין אנגר" ו"סאנדיי מורנינג קול")

YOasis

New member
מהאלבומים יש את:

Magic Pie Acquesce (עם ליאם) Talk Tonight Going Nowhere Half The World Away The Masterplan Where Did It All Go Wrong Force Of Nature Little By Little She Is Love Mucky Fingers The Importance Of Being Idle Part Of The Queue Let There Be Love (עם ליאם). חוץ מזה יש את השירים שבסאונדטראק של גול כמו הביצוע של נואל ל- Cast No Shadow והשיר (עם השם הארוך) Who Put The Weight Of The World On My Shoulders. מקווה שלא שכחתי כלום.. (?!)

RoySupernova

New member
ואם ממש מתעקשים אז בונהד'ס בנק הו..

..לידיי חח שהיה בונוס לאוסטרליה או יפן או לאדע מה לאלבום WTS MG.. אחד מהשירים הגדולים ביותר שנכתבו אי פעם ללא ספק. ואם עוד יותר מתעקשים אזזזז השורה "you and i are gonna live forever" מליב פוראבר.. חח.. אה ובפאמיליאר טו מיליונס הוא שר בקאברים HELTER SKELTER ו- HEY HEY, MY MY ובביסייד STEP OUT שאפשר לקרוא לו גם קאבר חח לשיר של סטיבי וונדר שנשמע בדיוק אותו דבר.

RoySupernova

New member
חח אז תבדוק את השיר הזה

Stevie Wonder - Uptight (Everything's Alright) ונראה מה תגיד על יכולות החיקוי של נואל..

sok777

New member
רועי, רק שתדע

שזה לא חיקוי.. אפילו בספר האקורדים שלי כתוב ש"לקוחים אלמנטים מהשיר של סטיבי וונדר".

RoySupernova

New member
חח נו בקיצור זה חיקוי..

זה שנואל מודה בזה לא אומר שזה לא חיקוי.. ואם תשמע את השיר נראה לי שתסכים איתי שזה הרבה יותר מ-"לקחת אלמנטים".. חח.. רק את המילים הוא החליף וגם זה בקושי בפזמון..

sok777

New member
שמעתי, נודניק.

אממ... הוא לקח אלמנטים! הבית נשמע כמעט אותו דבר ברובו אבל השאר לא.. הוא באמת רק לקח אלמנטים.. וקצת בית
.. זה בערך לקחת קצת לחן ולהוסיף ולשנות.. אבל לפחות הוא מודה שלקח אלמנטים.

RoySupernova

New member
כן? תקרא את זה..

"Removed from the Morning Glory album after Stevie Wonder insisted on a 10% slice of album royalties. You see, our Noel had come jus a bit too close to Stevie's Uptight, even to the extent of singing the very same "Alright" chorus over Mr Wonder's nicked tune." מ- http://www.oasis-ultimate.com/plagerism.html הפזמון אותו דבררר

sok777

New member
נה.. לדעתי זה דומה אבל לא כמו

אביב גפן ואואזיס וכאלו.. הרבה פחות. הוא לקח פזמון/בית/מה שזה לא יהיה והשאר כתב.. הוא גנב חצי

sok777

New member
../images/Emo13.gif

אמרו לך כבר הכל. כל מה שאני יכול להגיד הוא- את/ה מצטרפ/ת לפורום? סער

sok777

New member
אם כבר לדייק.. יש גם בי-סיידז

שנואל שר. [חוץ ממה שכתבתם] חוץ מקולות רקע בהמון שירים יש את הבי-סיידז האלו: Sad Song [איך יכולתם לשכוח??] The Fame Heroes Angel Child Flashbax Up In The Sky (Acoustic) זה בי-סייד [של ליב פוראבר אם אני לא טועה] את השורה: "Your My Lover" בשיר- 'My Sister Lover'. חחח
Take Me Away- עם המשפט הגאוני- "I'd Like To Be Under The Sea But I'd Probably need a phone." It's Better People (as long as they've got) cigarettes in hell Full On Carry Us All One Way Road אם אתם רוצים אני אכתוב מאיזה סינגל כל אחד..
וזהו, אני מציע לך להצטרף לפורום ומקווה שעזרנו!
סער

RoySupernova

New member
אבל היא ביקשה אלבומים..

ושוב מגיעה לי כאפה כי אני נודניק.. וגם שכחת כמה נראה לי.. למשל אחד מהשירים היותר אהובים עליי- ?D'yer Wanna Be A Spaceman עם קולות הרקע המצוינים של ליאם.. ?Do you still feel like me We sit down here and we shall see We can talk And find common ground And we can just forget About feeling down We can just forget ...About life.. in this town

sok777

New member
אה אופס. שכחתי שהיא ביקשה

מאלבומים.. NVM.. סינגלים זה גם סוג של אלבומים
בכל אופן, אין לי את השירים האלו ואני לא מכיר את רובם ככה שלא שכחתי

sok777

New member
נראה. אם היו אותם בארץ..

יש מצב שיש ב'תו השמיני'? הם מוכרים שם סינגלים..

למעלה