כי היא אוהבת ביאליק
ו .ולנטיין. New member 9/7/06 #17 ../images/Emo140.gifברוך הבא להנהלה ../images/Emo119.gif אני בטוחה שתהיה מנהל מצויין ותתרום הרבה לפורום. חוצמזה ששברת מסורת, מאז אלעד לא היה שום מנהל . ואל.
../images/Emo140.gifברוך הבא להנהלה ../images/Emo119.gif אני בטוחה שתהיה מנהל מצויין ותתרום הרבה לפורום. חוצמזה ששברת מסורת, מאז אלעד לא היה שום מנהל . ואל.
H Harry the Bloody New member 10/7/06 #23 תודה כולכם ../images/Emo9.gif אני באמת שמח להיות חלק מההנהלה של הפורום ומקווה לתרום לו כמה שיותר אוהבאותכם
תודה כולכם ../images/Emo9.gif אני באמת שמח להיות חלק מההנהלה של הפורום ומקווה לתרום לו כמה שיותר אוהבאותכם
E E v A n E s C e N c New member 10/7/06 #31 הוי בעל איך גדלת! ../images/Emo7.gif אני כל כך שמחה בשבילך!!! מזל טוב על הכחול חמוד! אני בטוחה שאתה תתרום המון! כפרעלייך
הוי בעל איך גדלת! ../images/Emo7.gif אני כל כך שמחה בשבילך!!! מזל טוב על הכחול חמוד! אני בטוחה שאתה תתרום המון! כפרעלייך
K kittycatbone New member 11/7/06 #32 עידודיייייייייייייייייייייייייייייי סורי שרק עכשיו נזכרתי בכל מקרה, תתחדשששששששש מזל טוב איזה מגניב לך!! ^^ אתה תהיה מנהל מעולה
עידודיייייייייייייייייייייייייייייי סורי שרק עכשיו נזכרתי בכל מקרה, תתחדשששששששש מזל טוב איזה מגניב לך!! ^^ אתה תהיה מנהל מעולה