שאלה קטנה

• פותח הנושא nam
  • פורסם בתאריך

nam

New member
שאלה קטנה

ב- 6.1 הודיעו לי כי ההפריה לא הצליחה ואין הריון. לאחר מכן אמרו לי להגיע לבדיקת דם שלושה ימים אחרי כן. עוד באותו היום הגיע לי המחזור למרות שעוד לקחתי בתחילת היום (לפני ההודעה על הכישלון)את האוטרוגסטן. לאחר הבדיקה (כעבור 3 ימים) אמרו לי שרמת ההורמונים גבוהה ולבוא שוב בעוד יומיים. לאחר שעשיתי עוד בדיקה כעבור יומיים הם אמרו לי שעדיין ההורמונים גבוהים ולבוא לבדיקה נוספת לאחר שבוע, לאחר שיגיע לי המחזור. התפלאתי שזה לא נראה שיש לי מחזור ושלמעשה אני בסיומו (מחזור שהיה מאוד חזק הפעם- גם מבחינת הדימום וגם מבחינת הכאבים). האחות בטלפון אמרה לי שבכל זאת יש לחכות עד שההורמונים יתייצבו. ועכשיו השאלה (וסליחה על האורך)- האם זה בסדר שהמחזור הגיע כ"כ מהר למרות שעדיין הייתי בהשפעת הורמונים? מה יקרה אם ההורמונים שלי לא יואילו בטובם להתייצב? כמה זמן לאחר מחזור מחזירים עוברים? מצטערת על השאלות והבורות- לא מסבירים לי כלום בביה"ח והתקשורת היא רק דרך הטלפון (כי הבדיקות נעשות לפני שהצוות נמצא).

עמית@

New member
למרות האוטרוגסטן המחזור יכול

להגיע בזמן (לי אישית הוא אף פעם לא גרם לאיחור) קורה שאחרי טיפול עדיין יש בגוף בלאגאן הורמונלי- זו הסיבה שבדרך כלל לא עושים טיפולי IVF אחד אחרי השני. אם יש לך מוקפאים- הרי שאפשר להחזיר אותם על ביוץ טבעי (בערך ביום ה14 של המחזור) או לעבות רירית באופן מלאכותי ולהחזיר- ואז זה יותר גמיש. בהצלחה עמית

נועם@בת

New member
לא ברור על איזה הורמונים את מדברת

הוסת הגיעה כי לא היה הריון, ולכן הרירית נשרה. לווסת אין קשר אם יתר ההורמונים. יכול להיות שהE2 עדיין לא ירד, או הורמוני הביוץ לא ירדו. בהתחלת מחזור, כלומר בימים הראשונים לוסת ההורמונים האלה אמורים לרדת לרמה המינימלית ואז הם מתחילים לעלות. אם את אמורה להחזיר עוברים מוקפאים יחכו עד שהם ירדו, ואז תקבלי תמיכה לבניית רירית חדשה. אחרי הביוץ יחזירו אותם. בפעם הבאה שתדברי בטלפון תבקשי לדעת באיזה הורמונים מדובר ומה הערך המספרי המדויק שלהם. כך תוכלי לעקוב ולהבין איפה הגוף שלך נמצא. שבוע טוב נועם

nam

New member
תודה נועם ועמית. עדיין-

אני חוששת ... נועם, אמרת שבזמן הווסת ההורמונים האלה אמורים לרדת לרמה המינימלית, ואני כבר בסיום הווסת הייתי כשאמרו לי שההורמונים שלי לא יציבים (בפעם הבאה אקח יותר פרטים שאוכל לכתוב לכם). מה יקרה אם זה לא יסתדר, האם אפספס את החודש הזה, או שיש דרך לסדר אותם? אני כ"כ לא רוצה להחמיץ חודש... ושוב, תודה על ההתייחסות. אני יודעת שאין לי מושג בכל הנושא גם מהקריאה בפורום ואני מאוד מבולבלת.

נועם@בת

New member
nam חמודה, אם הכל היה עובד אצלנו

לפי הספר, היינו כבר מגדלות משפחה מרובת ילדים
אל תשכחי שבטיפול האחרון הפצצת את הגוף בהורמונים בכמויות גדולות פי עשרות מונים ממה שהוא רגיל אליו. אז תני לו את זכות המחאה לעוד כמה ימים, ותסמכי עליו שהוא יתאפס בסוף. אני מכירה את ההרגשה שלא רוצים לפספס חודש, וכל יום שעובר נדמה כנצח. אין הרבה מה לעשות. מנסיון, הכי קל זה לא ללכת נגד הגוף ונגד המציאות. רק לנשום עמוק ולקבל את העיכוב בלי להכנס יותר מדי לדכאון
תכנני לך דברים שלא היית יכולה לעשות אם היית ממשיכה לטיפול נוסף. פנקי את עצמך במשהו חדש. פנקי את האיש שלך. תחשבי על חודש ללא זריקות, ללא נרות, ללא ימים ארוכים שעוברים בטיפוס על קירות. שיהיה בהצלחה נועם

nam

New member
אוף, לא רוצה

לחכות חודש שלם. תודה נועם על תשובתך, למרות שזה מדכא אותי מאוד, לפחות אני יודעת שזה יכול להיות, ואהיה מוכנה לאכזבה שבלחכות.

למעלה