שאלה קטנה..

Falcor

New member
שאלה קטנה..

לצערי הרב כבר הרבה זמן לא ראיתי סטארגייט.. הסתכלתי בלוח השידורים וראיתי שמשדרים את סטארגייט פעמיים.. פעם בחמש ופעם בשמונה .. רציתי לשאול למה משדרים פעמיים ?! .. ורציתי לשאול מה עם אטלנטיס ?! תודה ! FALCOR .

סלמאק

New member
בשתי מילים:

17:05- סטארגייט SG-1, עונה 7 (שידורים חוזרים) 20:10- סטארגייט SG-1, עונה 9 (שידורים ראשונים) אין עדיין מידע לגבי אטלנטיס, אבל ממתינים בקוצר רוח. (אישית לי לא נראה שישדרו אותה בכלל, נראה לי שהערוץ הראשון החליט לא לרכוש אותה לשידור. שיתקנו אותי יודעי הדבר.)

סלמאק

New member
אני לא פסימי,

אבל נראה לי שאם היתה להם תוכנית לשדר את העונה החדשה של אטלנטיס הם כבר היו עושים את זה, יש להם משבצת לכך, ובה הם דווקא שידורים חוזרים. מצד שני יכול להיות שהם מעדיפים למשוך את זה כמה שיותר כדי שלמעריצי סטארגייט תהיה תקופה יותר ממושכת של סטארגייט.

סלמאק

New member
הבנתי אותך, גם לי זכור הדיון

אני גם זוכר שבסופו של דבר המסקנה היתה שבכל מקרה השבת עדיין לא יוצאת כשהפרק מתחיל, אלא רק לאחר חצי שעה בממוצע...

subatoi

New member
כן, נכון,

אבל אם זה היה השיקול שלהם, אז אולי זה גם השיקול שלהם לגבי אטלנטיס. אולי הם לא רוצים לשים אותה "בתוך" השבת. גם אם השיבוץ הוא חצי פתרון, אולי זו הכוונה שלהם

Falcor

New member
הפסדתי הרבה..

פתאום ראיתי את בו בריג'ס ואת לואיס גוסט ג'וניור... ולא הבנתי מה קרה לסדרה..

סלמאק

New member
כן, היו המון שינויים

וכנראה שיהיו עוד המון, צריך פשוט להתכונן לזה נפשית ולהתרגל לזה. זה יהיה כמו להתחיל לראות סדרה חדשה.

למעלה