שאלה קטנה

אתיופית

New member
שאלה קטנה

בוקר טוב לכולם, אני מקווה שאני נמצאת בפורום הנכון כי חיפשתי ולא מצאתי פורום מתאים לשאלה שלי, וכולי תקווה שפה לקבל תשובה לשאלתי. על מנת לתבוע אב - באיזה מוסד הכי טוב, דרך בית-משפט או דרך ביטוח לאומי? מה בדיוק ההבדל בניהם לגבי תביעות? אני אם צעירה (24) ולא מזמן ילדתי (לפני שלוש שבועות), אני רוצה לתבוע את האב מזונות - דרך מה הכי כדאי? אני רווקה ואני לא רוצה את האב, אני רק רוצה לתבוע ושיכיר בתינוק, אז מה הכי כדאי לעשות? תודה מראש.

alona 9

New member
בוקר טוב לך

אני לא בטוחה שאת בפורום הנכון,לדעתי בפורום "גרושים גרושות" בתפוז ידעו לענות לך על השאלה.
בהצלחה..

אנפה2

New member
יש פורום "דיני משפחה" בתפוז, תוכלי

לפנות לפורום, עומדים בראש הפורום עו"ד. בהצלחה.

אנפה2

New member
פורום יקר, מה אתם עושים עם הוריכם

הקשישים כאשר אתם נוסעים לטייל בחו"ל ?, או לנופש של שבוע ויותר ?. לי בעבר היתה בעיה כזו, תמיד הורי היו עושים לי בעיות, תמיד אבי ז"ל היה אומר לי שבדיוק יש לו בדיקות בביה"ח, אמי תמיד מלאת חרדות כאשר אנחנו נוסעים לבקר את ילדינו בחו"ל. כעט אנחנו מתכננים טיול בן שבועיים לחו"ל ,אמי כאמור בבית אבות, אך מפתיע אותנו כל פעם בנפילה חדשה והתאשפזות בבית חולים, כך שאני צריכה לעשות התניה עם משרד הנסיעות, היסכימו לדעתכם ?.

alona 9

New member
אנפה יקרה

אם הייתי נוסעת לחו"ל (מה שמזמן שכחתי) הייתי סומכת על אחי, כשאחי טס לחו"ל כמה פעמים בשנה (ולרוב במסגרת עבודתו)אז אני מצלצלת אליה לעיתים קרובות יותר,מאחר ואמי עדיין עצמאית,ואינה צריכה אותנו לידה אין כל בעיה, אם במקרה שנינו נצטרך לטוס לחו"ל (מה שבטוח לא יקרה
) עדיין לא תהיה כל בעיה כי יש את נכדיה שבוודאי יסכימו לצלצל לעיתים קרובות יותר ולבדוק אם הכל בסדר .. כשהיא (אמי) טסה לחו"ל אנחנו מצפים שתחזור במהרה, כי שם איש מבני המשפחה לא נמצא וזה מצב שמדאיג אותנו יותר, את החששות שלך אני מבינה אימך במצב שונה,היא זקוקה לכם הרבה יותר, אבל....... מה יקרה אם אחותך תאחז במושכות כשאת בחו"ל שבועיים? ניסית לדבר?

למעלה