שאלה קטנה...

שאלה קטנה...

זה רק אני או שבשבוע האחרון לא קרה שום דבר עם הפרוייקט של הפורום??? מה קורה עם זה? למה זה נעצר פתאום???

Y2Jericho

New member
כי אף אחד לא הציע או תמך בשום רעיון

צריך פשוט שכל אחד (אפילו בשרשור הזה) יציע עד היום בערב רעיון או שיביע תמיכה ברעיון אחר, וזהו, אם עד היום בערב לא ייבחר רעיון ע"י כולם, אני אדון עם מי שיש לי באיסיקיו מהצוות ונבחר לבד. הרעיונות שעלו עד עכשיו: 1.קווסט 6.6.06 2.Remake למשחק נוסטלגי. 3.Icy Tower Online אתם יכולים להוסיף רעיונות משלכם, או להביע תמיכה ברעיון קיים, למרות שאין הרבה, מי שרוצה יכול להיכנס לשרשור הרעיונות, יש שם עוד כמה רעיונות שזרקו שם... אז יאללה לבחור, יום טוב ומונדיאל מהנה לכולם. =)

De-Panther

New member
סקר חדש!! אנא ביחרו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מבין האפשרויות את האפשרות שהכי מוצאת חן בעיניכם(ושאתם חושבים שגם נוכל ליישם אותה)

freak2100

New member
מה עם רימייק למשחק נוסטלגי?

זאת לא אפשרות בסקר

someboddy

New member
אתם שוקלים את Icy Tower Online?

חשבתי שאתם הולכים על SINGLEPLAYER...

De-Panther

New member
הם רוצים לעשות משהו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בסגנון לא מולטיפלייר אבל משהו בסגנון של אייסיטאוור לדעתי זה חבל.., אני הייתי הולך על משחק קופסה כלשהו

freak2100

New member
Icy Tower Online ירד מהפרק

ברגע שהחלטנו שזה יהיה single player... אין טעם סתם לעשות את זה בסינגל כי זה מאבד את כל האפקט ואנחנו לא מתכוונים להסתבך עם מולטיפלייר, כמו שהחלטנו ככה שזה בכלל לא רלוונטי כבר

De-Panther

New member
אני בכלמקרה רציתי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רימייק למשחק קופסה או כדורגל מכוניות

someboddy

New member
לא נורא

אולי גם ICYTOWER יקבל משחק של חברה גדולה, שבטח תשים כל מיני משגרי טילים ודברים כאלה. אתה יודע, כמו שקרה ליטי.

tals56

New member
חברה גדולה זה חרא

בלי להעליב,תסתכל על המשחקי רשת הקוריאנים החברות הקטנות של קוריאה שמפתחות משחק אחד או שתיים הם הרבה יותר מושקעים ויפים מהחברות הגדולות שמפתחות משחק ככה בחפיף כי הם יודעות שיש להם כבר מעריצים שישחקו בזה,אז הם יכולים לבנות משחק חפיף כזה לעומת החברות הקטנות שאף אחד לא שמע עליהם הם צריכים ממש להשקיע בשביל לצבור קהל בגלל זה חברה קטנה עדיפה על חברה גדולה,אבל יש עוד צדדים - לחברה גדולה יש יותר תקציב...

roger4x4

New member
רגע...../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif

מה יהיה ב-Icy Tower
סתם סקרנות...

tals56

New member
מכיוון שאני המצאתי את הרעיון אני יפ

יפרט: זה בסגנון חדרים,אנשים נכנסים לחדר בוחרים לעצמם "מתנות" כמו טילים ומהירות וכאלה ואז יש תחרות של מי שמגיע למדרגה שבחדר המתנה יחליטו איזו אז שם אפשר לשלוח טיל על מישהו ואז הוא נופל או לשבור מדרגה או לטוס וכאלה... ואז כשמנצחים מקבלים נקודות EXP בשביל לעלות רמה ואפשר יהיה לקנות בגדים וכאלה... זה הרעיון שלי בסה"כ...אם זה יהיה קשה מדי תוכלו לעשות צעד צעד כUPADTEים... אבל אסור לוותר על הרעיון עם הטילים וכאלה...

someboddy

New member
השאלה היא מה חשוב יותר...

הMULTIPLAYER או הבונוסים. את הבונוסים לא אמורה להיות בעיה לשלב, אלב הMULTIPLAYER זה משהו אחר לגמרי.

roger4x4

New member
זה יעשה היסטוריה../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif

ההתמכרות המקורית עם צירוף ה-Multiplayer יכול לעשות את כול השינוי. אבל בגלל שהחליטו מקודם שזה לא יהיה ככה. צריך לחשוב מחדש. אין לי בעיה עם הבונוסים, זה גם יכול להיות נהדר, אבל שילוב של שניהם יכול להיות נהדר

yoniBLA

New member
חשבתם על משחק arcade, סטייל מריו?

אני עובד על כזה עכשיו, וזה ממש כיף

De-Panther

New member
אשמח אם תעלה לפורום|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תמונות מהמשחק או כלמיני גירסאות בטא שלו ושאר דברים שתמצא לנכון לשתף

yoniBLA

New member
סרטון קצר מהמשחק

המשחק נכתב בC++ ומשתמש בSDL. חשוב לציין - אני עובד רק על המנוע עכשיו, אין משמעות לגרפיקה במשחק. הספרייטים נגנבו ממשחקים בעלי זכויות יוצרים (מישהו מזהה את הרובוט?), אני אחליף אותם כשאתחיל לעבוד על הגרפיקה. הייתי מעלה את הקוד, אבל עשיתי בו בלאגן, כשהוא יהיה מסודר אני אעלה אותו.

למעלה