שאלה קטנה

1Unicorn1

New member
שאלה קטנה

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קצת: היה לי היום (יותר נכון אתמול - כבר אחרי חצות...) ראיון עבודה מאד מאד חשוב למקום שאני מאד מאד מאד רוצה לעבוד בו .. מחזירים תשובות משם רק לאחר חודש, ואני במתח מטורף. למישהו יש דרך מעניינת להציע לי לדעת האם אני אתקבל לשם או לא ?

IBP1

New member
אממממממ.....

אני אלמד אותך משהו לגבי חברות המחזירות תשובה בעוד ... חודש. בזמן הזה הם כבר מנסים מספר אנשים מסויימים בתפקיד הנ"ל. אם היית נמצאת הכי מתאימה להם .... את היית כבר שם והם אלה שהיו צריכים להמתין ... חודש . תהיי בטוחה שהם לא יעזבו משרה פנויה במשך חודש ללא מישהו שיבצע שם את המשימה.אגב את רשאית לשלוח לקומונה שלי צילום של כתב ידך ואני אגיד לך למה את צריכה להמתין חודש . אם הם עשו לך מבחני ציור ,ציירי את אותם ציורים ומה הם ביקשו ממך לצייר. היום יש להם טריק יפה (משהו שאני במקור המצאתי וכולם מעתיקים אותו ממני). הם מבקשת לצייר מבנה ... (שימו לב כתבתי מבנה ולא בית)... כל מי שמצייר את בית ,נשלח הבייתה .(יותר מדי חושב על הבית) מי שמצייר ביקתת נופש .הלך הבייתה. לנופש מהם. מי שמצייר מבנה מלבני שמזכיר מבנה משרדים ואו מפעל התקבל רק לעבודות בהם דרוש חמור עבודה. מבחן זה הוא רק לחמורי עבודה . מבחן בו תמצאו שאלה כזאת ... תדעו שאתם תשלמו עליה בדם ובבריאותכם.

1Unicorn1

New member
חח זה ממש לא ככה

כשמחפשים מתמחים לעוד שנתיים (וזה הנוהג) תמיד מחזירים תשובה בעוד חודש - רק אחרי שהם מסיימים לבדוק את כל אלו שהגישו להם הצעות הם מחליטים

IBP1

New member
אממממ .... מעניין.

לצערך זה כן.... אני התקבלתי לאחרונה לתפקיד במתקן שבמשך 6 חודשים האחרונים עברתי חקירות שתי וערב .כאשר נכנסתי לתפקידי התברר לי כי כל מי שהיה לפני במיונים ביצע את תפקידי .... רוצה לשמוע משהו מצחיק.... אלה שהיו אחרי במבדקים ,אני פוגש בהם מדי יום. חלקם לא שורד את העבודה ואו לא נמצא מתאים והם עוזבים.

ספרי איזו משרה זאת,

איך היה בראיון, האם מוצאים חן בעינייך תנאי העבודה...

למעלה