שאלה קטנה

שאלה קטנה

יש לי ידידה גרושה..עם ילד קטן בן שלוש. התגרשה לפני 3 חודשים..והוא עזב את הבית כבר לפני 7 חודשים. הגרוש מנסה בדרכים כאלה ואחרות לשמור על קשר עם משפחת גרושתו. לפחות פעמיים בחודש הוא מגיע להורי גרושתו..(עם הילד ) מבקר את גיסו לשעבר.. הגדיל לעשות השבוע ונסע לבקר את דודה של גרושתו.. מה דעתכם על התנהגותו? האם היא צריכה לדאוג? האם יש מצב שכרושתו תפגע מזה? האם זה "בסדר"מצד משפחתה שהיא מקבלת את הגרוש? מה דעתכם? אודה על תגובותיכם.. שבוע טוב לכולנו

noam weissman

New member
תלוי מה הרקע לגרושים?

אם הוא מכבד את גרושתו כאם ילדו וסה"כ מתנהג כאבא טוב איזה רע יכול לצאת מזה. להיפך צריך להסתכל על זה בחיוב. הילד צריך קשר טוב עם שני ההורים וככל שהקשר הזה טוב יותר יש סיכוי קטן יותר שלילד יהיו פחדים ואו משקעים בגלל הגרושים. חשוב להדגיש לילד שאין הוא אשם במצב כי לא פעם ילדים נוטים להאשים את עצמם בגרושים אם במישרין ואם בעקיפין. אם הוא מנסה לקנות את ליבו של הילד והמשפחה ובסופו של דבר לזכות במשמורת בגיל יותר מאוחר זה כבר סיפור אחר. תלוי במקרה וברקע.

לא הבנתי מה הבעיה?

גם הגרוש שלי מגיע לבית הורי, מתקשר אליהם... מבקר אותם מגיע גם לבית סבתי ודודיי ובקשר איתם ואני מאוד שמחה שאין טינה בין אב ילדיי למשפחתי ולא, אני לא רואה שום דרך שתפגע בי כתוצאה מהקשר שלו איתם.

למעלה