שאלה קטנה...

lirno14

New member
שאלה קטנה...

אממ די דבילית ת'אמת חחח האם יש אפשרות "להקטין" את שריר התאומים ברגל? אני יודעת שאפשר לפתח ולחזק אותו אבל הוא נורא בולט אצל חלק מהאנשים. מאיזה סיבה? והאם אפשר לעשות משהו?? תודה

רקדניתה

New member
לא

אצלי זה ככה, זה מבנה שרירי וזה חוזק, זה טוב זה קצת מפריע שאני הולכת לים כולם כזה "וואוו מה נסגר עם השרירים ברגליים" זה גברי ומכוער אבל השלמתי עם זה חחח אי אפשר להקטין חחח זה חוזק אנשים שיש להם שרירים זה לא סתם, הם עבדו על זה קשה

הגרילה

New member
פרפר|נצל"שש בקשה כנסוו!:)

אני חיפשתי את השיר נשבעתי לעצמי לא להפסיק לרקוד ואני לא מוצאת אותו.. :( יש מצב שיש אותו פה למישהו ושהוא ישלח לי אותו או משהו כזה?!? בקשה אני ממש רוצה אותו יומטוב
הגר

yaeltal12

New member
אממ היי

השיר הזה, אם את מתכוונת לשיר שיגאל רקד בו בנולד לרקוד, אז השיר הזה נכתב במיוחד עבורו. אני לא בטוחה שהוא ניתן להורדה, לפחות לא בגרסה המלאה. פעם גם אני ניסיתי להוריד אבל לא מצאתי =/

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifבואנה אתם טמבלים../images/Emo3.gif

1. אין לי מושג באיזה סרט צביקה הדר חי.. הם סתם אמרו שזה ככה כי יש שם את השורה "נשבעתי לעצמי לא להפסיק לרקוד"... 2. אז מסעיף 1 ניתן להסיק שיגאל אלקיים היה מת שיכתבו שיר עבורו
3. לשיר קוראים "המנגינה שלי" והוא של דנידין [או שאולי כותבים את זה "דני דין"..], ראפר אחד.. השיר הזה היה עד לפני חודשיים די שלאגר בערוץ 24.. אנשים לקחו את צביקלה ברצינות

yaeltal12

New member
מה..?!

את רצינית?! בחיי שאמרו בנולד לרקוד (כן כן.. צביקה'לה) שזה נכתב במיוחד עבורו! טוב לדעת עמית! אני מורידה...

Miss Pointe

New member
|פטריה|כן אני יודעת..

חשבתי שהוא רציני או משהו ופתאום שמעתי תשיר הזה.. זה היה בצחוק כנראה..

yaeltal12

New member
אולי הכוונה הייתה

שהשיר מבחינת מילים ומנגינה מאוד מתאימים ליגאל, כאילו יוצרו במיוחד בשבילו... תלוי איך מבינים את זה... בכל מקרה, תודה על השם עמית! הורדתי אותו והוא ממש יפה!

בקשר לשיר...

זה שיר אמיתי, של דני דין- המנגינה שלי (אחלה שיר אגב) ויש כמה מקומות שהם שינו את המילים! שימו לב להבדל: המקורי: סוף סוף כבר מוכן לשטוף ת'מובן לתקוף טוב לי כאן אז באתי לעקוף וואלה טוב לא מפסיק לדחוף מי אם לא אני טיפוסי ישראלי שרק רוצה לרוץ קדימה נגד כל הסיכויים הזמן לממש מה כתוב בדפים ויש לי מילים הם עולים ביוקר בלוקר נעלתי יש לי מפתח לוקח, מחכה לזמן הנכון ופותח פותח פער כל כך קר נהיה מאוחר מוודא שלא רק אמא חושבת שרוני מוכשר ואף אחד לא שומע אני לא פוגע מוזר אבל אני מבטיח אצליח כי שום דבר לא מיותר נשבעתי לעצמי לא להפסיק לרקוד למרות שאני מותש אווו נשבעתי לחייך אל העולם אף אחד כבר לא יתפוס אותי עכשיו במצב חלש עדיין יש בי את אותה אהבה ואת אותה השמש שאותי חיממה אווו וגם ת'מנגינה שבחיים ת'לא תיקח אותה (יש המשך אבל זה לא רלוונטי חח) מה שיגאל רקד: סוף סוף כבר מוכן לשטוף ת'מובן לתקוף טוב לי כאן אז באתי לעקוף וואלה טוב לדחוף לשרוד מי רוקד איתי? רוצה לומר תודה לקהל שרק הוא מחזיר אותי כולם עומדים עדיין רק אני רוקד נעלמים מהעין רק אני שורד אמנם שופט לא שומע פוגע רק אל -משהו- לא סתם הגעתי נתתי אני נולדתי לרקוד נשבעתי לעצמי לא להפסיק לרקוד למרות שאני מותש אווו נשבעתי לחייך אל העולם אף אחד כבר לא יתפוס אותי עכשיו במצב חלש עדיין יש בי את אותה אהבה ואת אותה השמש שאותי חיממה אווו וגם ת'מנגינה שבחיים ת'לא תיקח אותה נשבעתי לעצמי לא להפסיק לרקוד!!

Only Dance

New member
לא יודעת אם זה נכון לגבי כולם אבל..

אנירקדתי תמיד עם חותלות מחממות שמשכתי מהקטע של הקרסול עד הברכיים משמע כל שריר השוקיים מכוסה ומחומם, ורקדתי עם זה, ישנתי עם זה, הלכתי עם זה לבי"ס כי היה חורף ולא רציתי שרגליי יתקררו חלילה כי אז זה יכול להביא לתוצאות חמורות בריקוד ושמתי לב שהשוקיים שלי קטנו : ) חחחח לא יודעת אולי זה רק אצלי אבל שיהיה. קאטי.

sgog

New member
עוד שאלה בסגנון :)

היי ...דרך אגב אני חדשה בפורום הזה ואני שמחה שמצאתי אותו! אז נעים להיות פה! קוראים לי גל ואני בת 17 ועכשיו לשאלתי...האם אתם מכירים תרגילים או משהו שמחזק את איזור המותניים כי יש לי בעייה אם השומנים באיזור או שאפשר לקרוא לזה החבוביים...חחח... אז תודה מראש! אוהבת אתכם ובייי בינתיים

חחחחח לכל אחד יש שם אחר

למציקים האלה אפשר להחזיק משקולות ב2 הידיים לצידי הגוף ולעשות מספר כיפופים לצד. (קצת קשה להסביר) ויש עוד משהו שאני יודעת עליו, ששוכבים על הצד ומרימים את הרגליים איכשהו חח לא יודעת בדיוק... =\

למעלה