שאלה קטנה

שאלה קטנה

מתי מתחילה מכירת הכרטיסים לפיפטי סנט? ואיפה ניתן יהיה לרכוש את הכרטיסים?

galileho

New member
ROFL

ענק

אתה מזה מצחיק, חי חי חי...

שאלתי שאלה אם אתה לא יודע את התשובה אז אל תטרח לענות.

Envenom

New member
נמחקו פה תגובות.

ציניות, ציניות, אבל כשזה מגיע להתקפה אישית (ואם יורשה לי לומר, קצת מגעילה ומאוד מבוססת על דעות קדומות, בקשר למישהי שאני בספק אם מישהו כאן מכיר), אין לזה מקום בפורום. התרגזתי.

Lil M

New member
אוי נו באמת

יצאת מעפן רצח אז אני אגיד לה מה שרציתי במסרים מה יצא לך מזה? נשבר הזין מהפרחות שחיות בקטע של יו אני שומעת ראפ ומציפות תפורום בבולשיט על פיפטי ההומו הזה. תתרגז, יש דברים שפשוט צריכים לומר.

Envenom

New member
יכול להיות,

אבל לא בפורום ציבורי. צודקת, נמאס, אבל יש דרכים להגיד את זה. השפה וה"תיאורים" שהשתמשת בהם היו הרבה מתחת למה שאני מצפה מכם. וזאת המילה האחרונה שלי בענין. אם את חושבת שאני טועה ויש לך עוד מה להגיד בענין- במסרים בבקשה.

Shade m

New member
פשוט מגעיל. צריך להיות לך קצת יחס

בין אדם לאדם, היא שאלה שאלה לגיטימית למדי אם אתה לא יודע אל תענה, בשביל מה להביך פה אנשים?

Under the GUN

New member
מצטער אם הבכתי פה מישהו

זה פשוט מתחיל לעלות על העצבים זה פורום אמינם לא פורום פיפטי מאיפה אנחנו אמורים לדעת על הופעות שלו? זה כמו ללכת לפורום ד"ר דרה ולשאול על הופעה של אמינם

Shade m

New member
אבל זה כל העניין אין כזה פורום

אז היא לקחה הנחה שכאן ידעו, ד"א את יכולה לפנות למוזיקה שחורה שם בטח ידעו אם לא שאלת עדיין

Lil M

New member
שקודם כל תבדוק במוזיקה שחורה

מה היא נכנסת לפה? שניה איפה פורום בריטני נלך לשאול אם אמינם בא לארץ! בטוח שהם קשורים הוא ירד עליה באיזה שיר! מעצבן רצח! ושתפחש תשובות בדף קודם ולא תשאל שאלות

LadySnowBlack

New member
גם אני (!) מתכננת ללכת

ולקחת את אח שלי הקטן איתי... אין לי מושג מתי מתחילים למכור את הכרטיסים. אבל אל תדאגי -בטוח יפרסמו את זה.

למעלה