שאלה קטנה..

mdmdmd1

New member
שאלה קטנה..

עשיתי תופים בפרוטי לופס ואני רוצה להעביר אותם לקיובייס אז השתמשתי ב REWIRE ושאני עושה פליי ב קיובייס התופים לא מתחילים מהתחלה.. מה לעשות? אולי לא עשיתי את זה כמו שצריך או מה?

dmt4me

New member
זה כמו..

לאפות עוגה ולהגיד,הוצאתי אותה מהתנור והטעם..לא כמו שרציתי.. ידידי פרט איזה ערוצים פתחת,מה עשית,את כל הדרך..למרות שאני לא מכיר ככ את פרוטי,אנסה לעזור.

mdmdmd1

New member
טוב..

נכנסתי לפרוטי.. עשיתי תופים.. [טענתי קיק היי הט וסנייר ועשיתי קצב] של תבנית אחת.. שמרתי ואז נכנסתי לקיבייס ואז פתחתי מחדש את הפרוטי וטענתי את השמירה חזרתי לקיובייס ופתחתי ערוצי מידי כמספר הערוצים בפרוטי ואז עשיתי devices=> fl studio ואת הדלקתי שם את הערוצים או משהו.. ואז עשיתי פליי והמנגינה מתחילה מהאמצע.. ובפרוטי היא מתחילה כרגיל..

dmt4me

New member
ממ

תנסה לסמן את הערוץ של התופים בפרוטי בלופ שיחזור על עצמו ותראה אם זה קורה שוב..מוזר העסק,לי יוצא לפעמים לעבוד עם ריזן מול קיובייס ואני לא נתקלתי בכזאת בעיה..תראה מה קורה אם זה לא הולך לך תודיע.

הדבר היחיד שיכול להיות

זה אי סינכרון בין התוכנות לפעמים בריזון הוא נותן טמפו אחר או שמוגדרת לו אות "הפעל" לאחר כמה תיבות בעוד שבקיובייס זה מתחיל מתיבה 01 אז יכול להיות שכך גם בפרוטי (אבל למה אנשים עוד עובדים עם פרוטי???)

mdmdmd1

New member
אני אגיד לך למה..

כי בפרוטי אפשר לעשות תופים יפים.. לא כמו בקיובייס.. [ויש לי באטארי!] התופים יוצאים לי מסריח בקיובייס

dmt4me

New member
זה שהם יוצאים לך מסריח..

לא אומר שבפרוטי יותר טוב..מנהסתם תקשיב לעצמך.

../images/Emo26.gif

יש לך באטארי! נו ואז? אני יכול להקליט פחי שימורים ל-wave ולהעלות אותם לבאטארי ולהגיד שיש לי באטארי ממש אין קשר לך על stylus rmx או על סאונדים מבית Uberschall ועוד.. רק לא פרוטי.. בשבילך.

mdmdmd1

New member
חח..

התופים בפרוטי יוצאים לי בדיוק כמו שאני רוצה.. למשל כמה קיקים מחוברים.. ובקיובייס שאני עושה כמה קיקים מחוברים הם נשמעים מסריח.. וכשאמרתי שיש לי באטארי.. אז התכוונתי שאפילו שעם באטארי זה יוצא מסריח הכוונה שאומרים שבאטארי זה דבר טוב.. אפילו טוב מאוד ועדיין בפרוטי יוצא יותר טוב.. אם יש לכם איזו מכונת תופים טובה להביא לי [להיפ הופ] אז תודה.. [שיהיה בחינם..] =]

alt loc

New member
אם תקח את הסט תופים

ותעשה סאונד כמו שצריך הוא לא יהיה מסריח.....נקודה למחשבה

elper11

New member
אני מאמין שהוא מתכוון ל...

קוואנטיז...כי בפרוטי אתה שם רק את התופים וזה עושה לך ואפשר לשנות ביפיאם בשניה... זה עניין של נוחות חביבי...אם היית מבין טוב בקיובייס היית חושב שהתשובה שך הייתה ממש שטותית כי בקיובייס גם אפשר לעשות אותו דבר... ולגבי זה שאם אתה שם קיק על קיק אז יוצא איכות חרא...זה בגלל שקיק עולה על קיק..

alt loc

New member
נו ברור שבתחילת הודעה שלו הוא מתכון

לקוונטיז אבל הוא אומר ש הם מסריחים .............! זה יכול ללכת לכמה כיוונים שונים אם אתה כל כך בטוח יאלה שיבושם לך אחי ... ועל תהיה כל כך בטוח ש אני לא כל כך מבין בקיובייס ודבר 2 הכל כאן בפורום נגמר ב העלבה של מישהו לא ש אנילוקח את זה קשה אבל תמיד כל תגובה נגמרת בהעלבה . יאלה יום טוב

למעלה