שאלה קטנה

אסף רוף

New member
אתה מדבר על כפר גנים ג'?

זה הכביש לכיוון הבאר של סבא ? כלומר אם אני האוטו הכחול אני פונה לנווה עוז ? אם כן אז יש שם שלט ז"ק

miracle16

New member
יש כזה מקום איפשהו בקריות

גם אני לא כל כך הבנתי מה הולך פה.. אני רק יודעת שאני הייתי הכחול בשיעור האחרון וחטפתי צעקות שפניתי בלי לבדוק שפנוי

Sup1

New member
אני לא מסכים

אני חושב שדווקא לרכב האדום מגיע זכות בגלל שיותר הגיוני להציב שלט תן זכות קדימה בהשתלבות של הרכב הכחול מאשר בכניסה לרחוב (הרחוב שעליו נכנס הרכב האדום) וחוץ מזה הרכב האדום הוא ראשון ברחוב ולכן מגיע לו זכות כי ההשתלבות היא אחרי המשולש. אם לא היה את המשולש אז המצב היה הפוך.

be_roo

New member
מה הקשר?

אולי הגיוני להציב שלט, אבל כל עוד אין שלט תקפות התקנות הנוגעות לזכות הקדימה. הראשון ברחוב? לפי מה? מה בין המצאות אי תנועה לזכות קדימה?

ShMo0LiKiPoDa

New member
אתה מדבר על הכניסה לאפק?

גם אם לא על אפק, נראה לי שאני יודעת על מה אתה מדבר. בצומת הזה יש לרכב הכחול תמרור מתן זכות קדימה.. (אם אתה מדבר על הדרך שאחרי הפנייה מובילה לתוך קרית ביאליק).. אם אני סתם מבלבלת, אז יצאתי לא קשורה.

miracle16

New member
זה איפשהו בקרית ביאליק..

בפנייה למגרש מכוניות הזה איפה שעושים תמיד את הפרסה... סע גל או משהו כזה

LamLamos

New member
לכחול מגיעה הזכות

יש דבר בדיוק כזה בנתניה קרוב למשרד הרישוי והזכות קדימה מגיעה שם לכחול

אוראל1988

New member
לאדום מגיע זכות קדימה

תחשוב שיגיע אוטובוס/משאית, אם הנהג (בתור האדום) יצטרך לתת זכות קדימה לרכב הכחול הוא עלול למצוא את 'אחוריו' בתוך הצומת וזה מסוכן!

recoil

New member
אדום - סיבה פשוטה

כשהם נפגשים בצומת השניה, האדום נמצא משמאל לכחול, וצריך לתת ז"ק לרכב הבא משמאל. ז"ק לכלי הרכב בדרך החוצה, כולל את האדום.

Freemee

New member
בדיוק

יש אינספור פניות ימינה עם נתיב מיוחד בשבילך ואז אתה צריך להשתלב עם הדרך שאליה אתה פונה.. לכן אתה צריך לתת זכות קדימה לאלה שכבר בדרך וזה כולל גם רכבים שבדיוק נכנסו אליה (לא משנה מאיפה, פניה שמאלה או אפילו סתם נסעו ישר).

be_roo

New member
לא מדובר בנתיב האצה

ולכן לדעתי הפרשנות שלך מוטעית.

be_roo

New member
אין פה שני צמתים

(יתכן והנוסח בהודעה הראשונה שלי הטעה מעט, התנצלותי) אי התנועה שם כדי להסדיר את הנתיבים, זהו לא מפגש נוסף בין כבישי ולכן זהו לא צומת שני.

למעלה