שאלה קטנה

dorzini

New member
שאלה קטנה

בקשר למצלמה שצילמה אותי..... איך אני יכול להעביר את הנק' על שמי בישביל שאבא שלי לא יידע מזה אני רוצה לקחת את הנק שאני יקבל כי הרכב רשום על שמו אז אני לוקח את זה על שמי?

אתה שולח מכתב

ללשכת התנועה שמנפקת את הדו"ח במכתב צריך להיות הודעה של אביך שלא הוא נהג ברכב אלא אתה בציון כל הפרטים מס, ת"ז מס' ר"נ שלך ושלו. אתה צריך לכתוב בנוסף שאתה זה שנהג ברכב ולבקש להעביר את הדו"ח על שימך. יש לציין במכתב את מספר הדו"ח רצוי לצרף צילום של הדו"ח. את הכל לשלוח בדואר רשום ולשמור על אישור משלוח הדואר.

dorzini

New member
ויש מצב לעשות זאת בלי שאבא שלי יידע

?? אני לא רוצה שהוא יידע מזה?

שלום30

New member
אני לא מציע לסבך את המצב

על ידי שקרים והסתרות ובכך להתעסק בשרשרת אירועים שאם תתגלה תחשב כרמאי, לא אמין ותחמיר את המצב... קרה מה שקרה, תפנים תשפר בנהיגה את הטעון שיפור ולהבא שהמקרה לא יחזור על עצמו. גם אם אבא ידע, קצת יכעס, ירגז, לא ירשה לך לנהוג ברכב, לך זה לא צריך לשנות כי אתה טעית וצריך לדעת לקבל ביקורת ולקחת אחריות. מוכר לי מקרה משפחתי דומה לשלך אבל עם עבירת תנועה אחרת, הבחור הפך את העולם בכדי שאביו לא ידע וזה החזיק מעמד כמעט חצי שנה, ואחרי חצי שנה כשהדבר התגלה לאביו, אביו לא האמין לו יותר ולא נתן לו בחיים את הרכב עד היום הזה !!! אמר מי שמסוגל לשקר ולהתעסק חודשים ארוכים בסדרת שקרים והסתרות נגד אביו - אני לא מוכן לסמוך עליו בנושאים שקשורים בי (הרכב וכל הכרוך בכך) סך הכל אתה מכיר את אבא שלך ואני מאמין שתעשה את הדבר הנכון בצורה שתפגע הכי פחות בך ובאחרים.

למעלה