שאלה קטנה

mestel

New member
שאלה קטנה

כבר שאלתי כאן את השאלה בעברר אבלללל.. האם שיש לי צומת לדוגמא ואני רוצה לפנות ימינה. וימינה זה עם תמרור של תן זכות קדימה ומעבר חצייה אם אני רואה מכוניות באות משמאל אני מבין שאני עוצר לפני קו העצירה?! ואם אני רואה שאין וברגע האחרון אני רואה אותם אני יכול לעצור האם הקו זה בגדר המלצה? תודה לעונים

adidas88

New member
תשמע

קו עצירה זה חוק זאת לא המלצה, אבל אתה חייב לתת זכות קדימה ואם זה תן זכות קדימה ולא תמרור עצור- אתה לא חיב לעצור. לכן, אם לא ראית אותן עדיף שתעצור אחרי קו העצירה מאשר לא לעצור בכלל וזה בעצם מה שאתה אמור לעשות.

mestel

New member
..

אוקי..הבנתי את זה.. אבל הטסטר לא יכול להגיד למה לא עצרי לפני קו העצירה..? כי פתאום בזמן שאני מנסה להשתלב יבואו הולכי רגל ולא יוכלו לעבור במעבר החצייה.. ?

adidas88

New member
הוא יכול

ואז תענה לו-לא ראיתי את המכוניות ועכשיו כשיש לי שדה ראיה יותר גדול אני רואה אותן ועוצר-שאלות של הטסטר או הערות לא תמיד מראות על כשלון!! גם אותי הטסטר שאל שאלה בטסט (לא בדיוק בנחמדות) עניתי לו ובסוף עברתי- אל תתרגש... בהצלחה!

רן88

New member
כן, במקרים כאלה בהחלט אפשר ואף

דרוש לעצור אחרי הקו. גם אם יש תמרור "עצור" וביצעת עצירה מלאה לפני הקו, וכשהתחלת בנסיעה הבחנת ברכב אז עדיף לעצור אחרי הקו מאשר להיכנס לתאונה.

למעלה