שאלה קטנה

Who Knowsss

New member
שאלה קטנה

קניתי מהסופרפארם שמן עץ התה האוסטרלי שהבנתי שהוא מתאים לאקנה. ולשאלתי- האם מורחים אותו ישר על העור? כמה זמן להמתין? וכו'. אני אשמח לכל הוראות השימוש...

שמן עץ התה

מורחים נקודתית על הפצע בעזרת קיסם אוזנים. ניתן גם לעשות מסכות חימר ירוק (פירוט במאמרים) מה חומרת האקנה?

Fire Wolf

New member
הי אישה של וניל

הסתכלתי במאמרים ולא מפורט איזה חימר משתמשים למסכה- רק שמוסיפים מים. אולי משהו נעלם?

Fire Wolf

New member
פשוט זה נקנה מוכן- החימר הירוק?

זה מה שאני מבקשת בחנות?

Who Knowsss

New member
תודה על התשובה ולשאלתך-

המצב לא כל כך חמור כיום, יש רק פצעים בודדים לעיתים. אבל לצערי, נשארו לי מעט צלקות על העור מהאקנה שהיה לי (חלף בעיקר מעצמו, יחד עם ניקוי וחיטוי יומי של הפנים). קראתי כאן שאפשר להשתמש בשמן לבנדר לצלקות, אבל לא היה במלאי שהלכתי לקנות, ועד שיגיע קניתי לי את עץ התה, למקרה הצורך

Fire Wolf

New member
תנסה שילוב של נרולי ולבנדר יחד

זה יכול מאד לעזור בלהבריא צלקות

לבנדר לצלקות-

יש להבין כי הלבנדר מעלים רק צלקות חדשות וטריות!!!! את הצלקות הישנות הוא יכול לטשטש במעט אך לא לחלוטין אין זו תרופת פלא ... אך שמן עץ התה הוא טוב לפצעים מוגלתיים כיוון שהוא אנטי דלקתי ומייבש היטב את הפצע ולכן יש למרוח רק על הפצע על מנת לא לייבש את כל הפנים.

מהניסיון שלי,

אם הצלקות מאד עמוקות אז פילינג עמוק ע"י רופא. אם הצלקות בינוניות פילינג בינוני. אם הצלקות קלות עד קלות מאד - פילינגים ביתיים - היה לנו שרשור על כך. על מנת להעלים צלקת יש "לקלף" את השכבה הראשונית והשניה על מנת להוריד מרמת הצלקתיות. בכל מקרה רצוי להתייעץ עם רופא ולא עם קוסמטיקאית! :)

למעלה