כשהטסטר נוגע בבלם או בהגה לא משנה באיזה נסיבות זה נכשל.. יש פה כמה שיגידו שהם מכירים מישהו שבלמו ונגעו ובכל זאת עברו.. המקרים האלה קלושים..אבל הם קורים לפעמים.זה תלוי בטסטר..
שברגע שיש הפקעת שליטה , הטסט מוכרע ! אבל תמיד יש יוצא מהכלל ויש הרבה שיוצא מהכלל , השאלה היא אם זה אחד מהמקרים הללו? וכן...כן שמעתי על מקרים של בלימות , ייצוב ההגה ע"י הבוחן וגם כיבוי המנוע יותר מפעמיים ובכ"ז התוצאה - "עבר".
"אי תצשומת לב לרכבים משמאל" התשובה בגוף השאלה.. גם אם היית עוברת בלי ברקס לדעתי זה נכשל. מהסיבה הברורה, אי תשומת לב. את/ה בכביש, נוהג- חייבים תשומת לב, או שלא ככה
וכי איך אפשר להתפרץ בלי לקבל ברקס? והרי הבוחנים הכסילים שלנו ידוע כי רגלם קלה... "את/ה בכביש, נוהג- חייבים תשומת לב, או שלא ככה?" בוודאי שככה. אבל מה קורה אם המורה המפגר לא מלמד אפילו את הבסיס הזה? ומה קורה אם התלמיד לא ממש יותר חכם ממנו? שאלה רטורית ? לא ממש... טסט 6. אגב אם לא הובן , אני עם העסק הזה סיימתי כבר מזמן וכנ"ל הבוחן שלי שסיים עם העסק שלו ג"כ מזמן (גם הם צריכים לצאת לפנסיה מתי שהוא...) נ.ב. החלטת שאני בת בגלל סיבת הכשלון-אי תשומת לב ?