שאלה קטנה.....

מיקi

New member
שאלה קטנה.....

אתה רוקד להנאתך, ומגלה שמאן דהוא מעתיק ממך את הריקוד, מה אתה עושה ? 1. כלום - ממשיך לרקוד כרגיל. (שיסתדר !) 2. מתאים את הצעדים, כך שתישאר באותה זוית למעתיק, שיהיה לו קל להעתיק. 3. מתקרב למעתיק, ומוסיף גם מילות הסבר / הדרכה. 4. משהו אחר. וכשאתה מעתיק, מה אתה מעדיף ?

ZEEVS1970

New member
אני דווקא מאוד אוהב שמעתיקים ממני

אינני נותן הערות למעתיק כדי לא להרתיע או להביך אותו אבל אני בפירוש משתדל לרקוד קרוב אליו ובצורה ברורה. הכלל שלי שהלוואי שכולם היו מאמצים אותו אומר כך: "ככל שאני יותר שולט בריקוד ככה מותר ואף רצוי מבחינתי להיכנס למעגלים הפנימיים יותר". לכן כשאני מעתיק בעצמי ובטח ובטח כשמדובר בהרקדה המונית תמיד אהיה במעגל הכי חיצוני. אני משתדל להעתיק במעגל הפנימי רק כשמדובר בריקוד נדיר שממילא מעטים יודעים אותו טוב וממילא הרוב נכנסים פנימה ללמוד אותו מהעתקה יחד עם המרקיד וחבורת המומחים. דברים כאלה קורים בדרך כלל בחלק השני של הערב כשמתחילים הריקודים הטובים והמיוחדים,אותם "שליפות" שרק מעטים מכירים ובמקרה כזה לא נורא אם אנשים נכנסים למעגל הפנימי כי כבר אין כל כך למי להסתיר.

../images/Emo41.gif תשובה קטנה.....

בעוד כמה שנים כשלמישהו תיהיה סיבה להעתיק ממני, אני אענה לך כמישהו שמעתיקים ממנו. ולכן, אני אענה לך כמעתיק סדרתי. אני מעדיף שזה שאני מעתיק ממנו, ימשיך לרקוד כרגיל, אני כבר אתאים את עצמי. והסיבה היא פשוטה. אני יודע שיש כאלה שמתבלבלים,כשמעתיקים מהם. ובנוסף, אני לא רוצה להרגיש שאני "נטל" על מישהו. עוד נקודה. זה גם מאוד תלוי ממי מעתיקים. לדוגמא: אם אני צריך להעתיק מ....... "אוהבת לרקוד" אז בכלל יש לי בעיה. איך אפשר בכלל להתרכז בצעדי הריקוד כשהיא רוקדת לפני ???

זה קורה לי המון

כשזה קורה אני משתדלת לרקוד קרוב כדי שיוכלו להיעזר בי. לפעמים זה מבלבל אותי אבל לרוב זה בסדר.

האמת - תלוי...

אם מדובר במעגלים או בזוגות. במעגלים אני אפילו משתדלת לרקוד עם צעדים ברורים, שיהיה קל, ומשתדלת לעזור. בזוגות זה תלוי יותר בבן הזוג שלי. לי לא אכפת שמעתיקים ממני (כל עוד לא מפריעים לי לרקוד) חלק מבני הזוג שלי זורמים, חלק אדישים ולא מתייחסים וחלק ממש מרגישים שזה מפריע להם. בעיקרון, גם אני למדתי ריקודים רבים מתוך העתקה, ולא אכפת לי שיעתיקו ממני - נהפוך הוא, מקדמת אותם בברכה.

מן הסתם ,זז, מן הסתם..כמו כל אחד../images/Emo13.gif

שרוקד יותר משנה, וישר הופך מטרה לכל מעתיק מזדמן
)

אני ממשיכה כרגיל

כי כשאני מעתיקה אני מעדיפה שזה שאני מעתיקה ממנו ימשיך כרגיל. אני לא אוהבת שמסבירים ואומרים לי את הצעדים, אני מעדיפה לזרום ולכן כשמעתיקים ממני אני מתנהגת באותה הדרך.

למעלה