שאלה קטנה:

מצב
הנושא נעול.

צחקן

New member
שאלה קטנה:

שאלה קטנה:
ב"ה מדוע מפעל "מרכבים" עבר מקירת אריה לאזה"ת קריית אריה. למישהוא יש מושג? מה היה רע לו בפ"ת ?.

תשובה - לא בטוח שמלאה

שאלה קטנה:
ב"ה מדוע מפעל "מרכבים" עבר מקירת אריה לאזה"ת קריית אריה. למישהוא יש מושג? מה היה רע לו בפ"ת ?.
תשובה - לא בטוח שמלאה
ממה שאני זוכר שפורסם בעיתונים היו כמה סיבות למעבר המפעל לקיסריה: - שטח המפעל בפ"ת היה קטן יחסית והארנונה גבוהה - השטח שווה הרבה במושגים נדל"ניים - במסגרת תכנית ההבראה שנקבעה למפעל והכנסתו של שותף חדש בזמנו (חברת מאיר) הוחלט על מעבר המפעל והשקעה בציוד חדש ומתקדם יותר - בכל מקרה - וזה בודאות - המעבר בוצע בתיאום מלא עם העובדים וההסתדרות

צחקן

New member
תודה!. מי שידוע עוד סיבות שלא יתביי

תשובה - לא בטוח שמלאה
ממה שאני זוכר שפורסם בעיתונים היו כמה סיבות למעבר המפעל לקיסריה: - שטח המפעל בפ"ת היה קטן יחסית והארנונה גבוהה - השטח שווה הרבה במושגים נדל"ניים - במסגרת תכנית ההבראה שנקבעה למפעל והכנסתו של שותף חדש בזמנו (חברת מאיר) הוחלט על מעבר המפעל והשקעה בציוד חדש ומתקדם יותר - בכל מקרה - וזה בודאות - המעבר בוצע בתיאום מלא עם העובדים וההסתדרות
תודה!. מי שידוע עוד סיבות שלא יתביי
ב"ה יתבייש

צחקן

New member
אגב, שתי תשובות שלך קשרות זו לזו:

תשובה - לא בטוח שמלאה
אגב, שתי תשובות שלך קשרות זו לזו:
ב"ה השטח שווה הרבה והארנונה הגובהה - תוצאה ישירה ברגע שערך השטח עולה אז גם הארנונה. ויש לי עוד שאלה: לפני צריוף חברת "מאיר" מי היה הבעלים של המפעל?.

האוטובוס החדש של מרכבים

שאלה קטנה:
האוטובוס החדש של מרכבים
מתוך מוסף "ממון" של ידיעות אחרונות מיום 01.06.2004. כתבה מאת אודי עציון וצילומים של אלעד גרשגורן.

אורי404

New member
../images/Emo51.gif

האוטובוס החדש של מרכבים
מתוך מוסף "ממון" של ידיעות אחרונות מיום 01.06.2004. כתבה מאת אודי עציון וצילומים של אלעד גרשגורן.

צחקן

New member
נחמד. לא יותר.

הכל מהתחלה - חלק 3 ואחרון
נחמד. לא יותר.
ב"ה עלאק גאווה לאומית.... . לייבא מרכב מחו"ל ולשפצו זו גאווה? תסלחו לי (זה מה שהיה כתוב בכתבה ) וחצמזה, אתם יודעים מה עושים עם העיתון בסוף הקריאה... ואביתר לא מעט פעמים תקן את העיתנות כך שאני לוקח את זה בספק אבל יישר כוח!!.בקרוב- דגם שלו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה