שאלה קטנה-

leehee1

New member
שאלה קטנה-

כמה תעלה טיסה מיפן למזרח? או מיפן לנ"ז/אוסטרליה? והאם כדאי לרכוש כרטיס טיסה כזה מראש, כבר מהארץ, או שאפשר בהתראה קצרה?? (סתם כדי להגמיש קצת את מסלול הטיול..) תודה לעונים! ליהי

sela v

New member
כמה זה התראה קצרה?

בד"כ כדאי לקנות טיסה מאותו יעד בו מתחילים אותו, אבל במקרה שלך אם את מתחילה מחוץ ליפן הייתי מברר כמה עולה כרטיס מסביב לעולם.

leehee1

New member
קצרה- שבועיים למשל...

הרעיון הוא לטייל בנ"ז ויפן, אם נשאר זמן וכוח אפשר גם לקפוץ למזרח. אני פשוט לא יודעת אם לקנות את הכרטיס כולו מראש בארץ ולתכנן הכל אחד לאחד כמובן או פשוט לטוס לנ"ז ואז להחליט כבר שם אם בא לי לטוס ליפן ומתי.. בקיצור אני מעדיפה ספונטני.. וכרטיס סובב עולם יוצא לא ממש משתלם- 3000$ לפחות!

sela v

New member
יש אתרים בינלאומים

שיתנו לך מושג לגבי מחירי טיסות. הטוב ביותר לטעמי לבדוק את זה הוא travelocity.com אפשר לבחור שם אופציה של תקופה מסוימת למשל טיסות מיעד אחד לשני מאוקטובר עד נובמבר ותקבל חזרה את המחירים (לא כולל מיסי נמל), ככה תוכל לעשות השוואה, ואני בטוח שביפן תמצא כרטיסים אף יותר זולים, ושבועיים הם מספיק זמן, כדאי לעשות את זה ישר אם ההגעה. עוד דבר חשוב שכרטיס לכיוון אחד בד"כ יקרים.

jeshu

New member
לדעתי את יכולה לטוס לבנגקוק ולקנות שם כרטיס המשך הלוך חזור ליפן או נ"ז.מה שהחלטת יבוא קודם.זו צומת נתיבי תעופה מרכזית ויש משם לא מעט טיסות ליפן ואני מניח שאם סקר שוק קטן אפשר למצוא משהו זול יחסית.בנוגע לנ"ז חבר שטס עכשיו אמר שהיה לו זול יותר לקנות את הכל בישראל. אני לא אומר שאם תסעי לבנגקוק את בטוח תחסכי כסף - יכול להיות אפילו להפך - אבל מה שבטוח הוא שתשמרי עך החופש שלך.לא תהיי מוגבלת בשהות ביפן עם תאריך טיסה לנ"ז.יהיה לך את החופש לוותר על נ"ז אם תחליטי שהספיק לך או שאת רוצה להמשיך לטייל ביפן.תחשבי על זה לפני שאת מתחייבת לכרטיסים (אפילו הם פתוחים לשנה) ולתאריכים.

למעלה