שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני לא מעשנת כבר חודשיים (וברוך השם, הולך לי חלק לגמרי..), ונמנעת באופן כללי מכל דבר המכיל ניקוטין (נרגילה, דראם, וכו'). עם זאת, נאמר לי כי ישנם מוצרים טבעיים הדומים לטבק, אך אינם מכילים ניקוטין. אם מישהו יודע על משהו כזה, ו/או איפה אפשר למצוא את זה...אני אשמח לקבל עזרה! תודה!

מה שקורה לך קרה לי לפני כשנה

כאשר הפסקתי לעשן למשך חודשיים, וחיפשתי משהו שמוציא קצת עשן אך ללא ניקוטין.. סיפרו לי על הנרגילה בטעם תפוח ומכרו לי שהיא בלי ניקוטין, אכלתי את הסיפור הזה ובעקבות הנרגילה הזאת חזרתי לעשן סיגריות.. לדעתי, הייתי חוזרת לעשן גם אם באמת הנרגילה היתה ללא ניקוטין, מפני שחלק גדול מההתמכרות לסיגריות זה לא רק הניקוטין,, זה ההרגל והעשן... לדעתי כדאי לך לנסות להתרחק מכל מה שמוציא עשן דרך הפה, ממש בזמן הזה שמאד בא לך לחוות משהו דומה לנשיפה של סיגריה... חבל שאחרי חודשיים יהיה משהו שעלול להחזיר אותך לעשן,, חודשיים זאת דרך יפה,,,זה כבר הרבה זמן, אך לא מספיק בשביל לקחת צאנסים... זה מה שאני הרגשתי כשחזרתי לעשן לאחר חודשיים... והיום שוב, כמה חודשים מאז שחזרתי לעשן, אני מנסה את כוחי בגמילה נוספת מהסיגריות המגעילות,, והנה לא האמנתי שאצליח לעבור את היום הראשון ועברתי אותו... שיט הימים הראשונים, הכי קשים.. אשמח לקבל טיפים וכל סיוע אפשרי... תודה ובהצלחה לכולנו..

אלי לוק

New member
כל תחליף מזכיר לי.....

סיגריות לכן אני לא מנסה כלום. רצוי להמנע מלחשוב על תחליפים. נרגילה היא 10 סיגריות במכה אחת לא לנסות...... אלי

למעלה