שאלה קטנה

FantasyCrawler

New member
שאלה קטנה

קודם כל שלום לכולם! אני חדש, וכבר יצא לי חצלול פעם אחת! נכנסי אליו בשיטת ה'דלדי' או איך שלא קוראים לזה.. אומנם לא בצלילות גבוהה היה החצלול, כי גם שיפשוף ידים ופקודה לא עזרו, אבל בגלל שזה היה נמוך איכשהו זה לא הפריע לי \: בכל מקרה, לפני חצי שנה היה לי חצלול, הפסקתי כמשום מה פחדתי, ועכשיו אני חוזר לזה מחדש. אני משתמש בשיטת הבדיקת מציאות, ואם אני קם מוקדם אני הולך לנסות את שיטת ה WILD, אז לדעתכם אם אני יש לי רעש של מאוורר בחדר וגם הנשימות שלי, אחת מהן יפריעו לריכוז של אחד של אני? נניח אם אני מנסה להתרכז בנשימה, אז המאוורר יפריע לריכוז, ואם אני אתרכז במאוורר אז הנשימות יפריעו? כי ניסיתי את זה בשינת צהריים והבנתי שכל אחד מפריע לשני.. וגם חייבים להתרכז חזק מאוד? ואחרי כמה זמן בערך מתחילים כל התופעות? וזה נכון שזה התופעה יותר כייפית מאשר מפחידה? אם כן, למה באתרים כותבים שזה מפחיד? אתם יכולים לספר חייבות כייפיות או מצחיקות מתוך ווילדים שלכם? עכשיו שאלות של החלום עצמו - פעם מישהו ניסה להכנס לתוך סרט או תוכנית שראה בטלוויזיה? אם כן מה זה היה, איך היה שם וניסיתם לעשות מה שהם עושים? אם אני נכנס לחלום צלול בתוך סיוט, אני יכול לעשות כזה דבר? - "עכשיו יהיה מאחורי כפתור של מנורה!" אני מסובב אחורה, רואה כפתור, לוחץ עליו, ולפתע כל הסיוט נעלם ונהיה איזור יפה ורגיל.. זה אפשרי? קראתי באתרים שאם מסתכלים במראה אז רואים משהו אחר... למה בחצלול שלי, למרות שהוא היה נמוך ראיתי את עצמי רגיל? אפשר לגרום למישהו לעשות משהו? נניח לראות בנאדם, לגרום לו להתכופף, לבוא אליי, לגעת במישהו, לאכול משהו או כל דבר אחר? תספרו בבקשה אל דברים מוזרים שעשיתם בחצלולים, כמו לעקם עמוד מנורה בעזרת המחשבה, ליצור כדור אש וכו', לרוץ במהירות אדירה כמו בסרטים, לעבור דרך קירות וכו' תודה רבה :> אני יודע שזה הרבה, אבל בבקשה תענו לי על כמה שיותר! זה חשוב לי :>

sh00sha

New member
מממ הרבה שאלות ... :| ...

לא ניסיתי להיכנס לתוך סרט. כן חלום צלול יכול להיות לסיוט (ונילה סקיי חח) וזאת במקרה שמודעות לא ממש גבוהה. ניתן להשתמש בשיטה שהצעת ולהדליק כפתור להעביר את הסיוט או בשיטה אחרת שאומרת כי יש ללגלג ולצחוק על הדברים המפחידים כמו שאחד פה פעם חלם סיוטים תמיד ואז פעם אחת הוא הצליח לסצלל והבריח את המפלצות לתמיד או אחד אחר לקח את המפלצת ולעס אותה כמו מסטיק. שיטת הצפייה טובה מאוד להסתובב ולצפות שהסיוט יעלם או משהו יופיע או כל דבר בעצם. כך גם אם אינך מצליח לעשות משהו בחצלול פשוט תצפה לדוגמא לא מצאת מישהי שרצית לזמן שאל מישהו איפה היא ותפצה שהיא תהיה שם או לך 3 צעדים אחורה ותצפה שהיא תהיה מאחרוך או ספור מ5 ל1 ותצפה שהיא תופיע. לא חייבים לראות משהו מוזר במראה. בעצם לדעתי מי שרואה משו מוזר זה רק כי הוא שמע על אנשים שגם ראו. לדוגמא אם לא היינו יודעים מה זה רוח רפאים לא היינו מדמיינים אותה או לא היינו חולמים עליה. ואם לא היינו יודעים מה צריך לקרות בווילד זה לא היה קורה לנו. למרות שאני כן ראיתי משו מוזר במראה... פעם... לפני שידעתי מזה חצלולים אבל לא כל אחד חייב! אני משאירה את השאלה הבאה לדמיון שלך! תזכור שהכל אבל הכל אפשרי בחצלולים ואתה יכול לגרות לכל דבר לקרות בשיטת הצפייה בפקודות או במדריך שאני לא אפרט עליו עכשיו אבל אתה מוזמן לקרוא עליו. בקשר לשאלה הבאה כל חצלול שכל אחד מאיתנו בטח היה מלווה בדברים מוזרים ואי אפשר לספר עליהם עכשיו. חפש בארכיון. נ.ב תפסיק לשאול שאלות כלליות כמו איך לחצלל ומה עושים בחצלולים תקרא באתרים!! תלמד הרבה על חצלולים ואח"כ תחזור לשאול שאלות ספציפיות!!

FantasyCrawler

New member
עריכה..

לא שמתי למה שכתבת וחשבתי שדיברת אליי בתור נקבה O.O לא משנה.. בכל מקרה, שמעתי שאם אתה מצפה למשהו או מישהו ואז מסתובב הוא מופיע.. זה מופיע ממש ממש מאחורייך שזה מבהיל או סתם מאחוריי?

sh00sha

New member
אתה מצפה לזה אז כנראה

זה לא יבהיל אותך... גם אם כן שמור על רוגע ותפעל באחת השיטות ללגלוג על סיוט!...

תודה על הקרדיט שושה!

אני לעסתי את הסיוט והיה לזה טעם של קולה

silverhawk

New member
תשובות קטנות ../images/Emo13.gif

קודם כל - ברוך הבא לפורום!
בנוגע לווילד - זה כבר תלוי אך ורק בך. אם אתה מגלה שהמאוורר מפריע לך - תכבה אותו. אתה צריך למצוא את ההשיטה הנוחה לך. גם בנוגע לחוויות בווילד - זה לא דבר קבוע. הן יכולות להיות מפחידות אך הן יכולות להיות גם ממש מדהימות (תערוך חיפוש על המילה 'סימפוניה' או משהו דומה תחת שם המשתמש 'Ludiedguest'). הדבר החשוב לזכור הוא שכל מה שקורה הוא פרי דמיונך.
איך אתה נכנס לחצלול מסיוט? בדיוק כמו בחלום רגיל - ברגע שתקבל מודעות (דילד). אם מדובר בסיוט חוזר, אתה יכול להשתמש בו בתור עוגן (קרא על כך בשאלות הנפוצות).
""עכשיו יהיה מאחורי כפתור של מנורה!" אני מסובב אחורה, רואה כפתור, לוחץ עליו, ולפתע כל הסיוט נעלם ונהיה איזור יפה ורגיל.. זה אפשרי?" בהחלט אפשרי. כל טריק שיעזור לעבוד על המוח יכול להיות שימושי (ראה את שיטת הדלת, שיטת החצי סיבוב ועוד).
שוב, אין כללים קסועים בחלומות צלולים. לעיתים אכן תראה מראות מוזרים במראה, ולעיתים תראה הכל כרגיל.
אתה יכול בעיקרון לעשות הכל בחלום צלול, הכל תלוי ברמת השליטה שלך.
אם אתה מחפש רעיונות, יש על כך שירשור שלם בקישורי הפורום.

למעלה