שאלה קטנה

burhtk1

New member
שאלה קטנה

מקווה שהשאלה לא סותרת את חוקי הפורום.. איפה אפשר להשיג (אם קשור להורדות לא חוקיות נא להודיע בהודעה פרטית) את המנגינות של סטארגייט? זאת אומרת מנגינות כמו אלו של המשכפלים ועוד.. (כבר מצאתי מנגינות של סטארגייט,, אבל הם היו של העונה הראשונה.. וכאמור בעונה הראשונה עדיין לא גילו את המשכפלים..) תודה על התשובות ואם זה קשור להורדות לא חוקיות נא להודיע בהודעה פרטית :)

Echelon

New member
רק כדי שלא תרגיש שנטשו אותך

אין לי מושג, אבל אני מניח שדבר כזה יכול להיות בDVD, אולי יש סאונדטראק לקניה באמאזון (לא בדקתי אבל אני אבדוק), ואולי יש כמה אתרים שיש להם את זה.

subatoi

New member
מה זה מנגינת המשכפלים בכלל?

יש מנגינה מיוחדת שמלווה אותם כשהם מופיעים? ואני בטוח שאחרי 8 עונות יש פסי קול טובים. רק צריך לבדוק

burhtk1

New member
:)

יש! לא נטשו אותי ^-^ ומנגינת המשכפלים זו המנגינה שמופיעה כאשר הם מגיעים.. ולא מצאתי בשום מקום את המנגינה.. אפילו לא בדי וי די של סטארגייט העונה השביעית..

kinspirit

New member
ניסיון לעקוף את הבעיה

רעיון אידיוטי, אני יודעת, אבל במקרה וזה המוצא האחרון... אני לא יודעת לשם מה אתה רוצה את המנגינה ואיזה סוג של קובץ אתה צריך בשביל זה, אבל אתה תמיד יכול להריץ את אחד הפרקים הרלוונטיים על המחשב ולהקליט את המנגינה מתוך הפרק - הרבה חבר'ה עושים קבצי אודיו לאתרים שלהם ככה. אני לא יודעת באיזו תוכנה הם משתמשים בשביל זה, אבל אני משערת שאפשר לשאול מישהו שיש לו קבצים כאלה באתר...

nzkiwi

New member
דווקא אחלה רעיון!

אבל מה, הקטע שזה יקליט גם את כל הרעשים, דיבורים ואפקטים שיש ברקע. לא נראה לי שאפשר למצוא באף פרק של המשכפלים את המוזיקה שלהם בלי קולות אחרים, במיוחד של המשכפלים בעצמם (צוויק וויק <---[נסיון לחקות משכפל]). השאלה בשביל מה צריך, להאזנה או לאפקטים...

Chelnak

New member
כבר מזמן רציתי להזמין את הדיסקים של

הסדרה...
לפי מה שמצאתי, יש פסקול של הסרט, פסקול של הפיילוט, ופסקול של קטעים מהעונה הראשונה, וזהו. אם כך - אין דיסק CD עם המוסיקה של המשכפלים...

subatoi

New member
צריך להיות: "כל התשובות לשאלות אלה

ועוד, באתר סטארגייט ישראל"

למעלה