אנחנו, לעומת מועצת התלמידים.
לא פועלים בצורה הזאת. אנחנו לא פועלים בצורה של נציגים ממחוזים שונים וכו'. כמו שכתוב, אנחנו לא מתיימרים להחליף את מועצות התלמידים העירוניות,הבית ספריות, והמחוזיות. אנחנו שואפים להחליף את מועצת התלמידים הארצית. בבקשה תעייני באתר הארגון בה"דרך", תראי שחלק המדרך שלנו היא בעצם התפקדות לארגון התלמידים כארגון גג חלופי למועצת התלמידים הארצית. זו השיטה. אני כבר הייתי נוכח במספר ישיבות של מועצות מחוזיות, ואני מצטער מאוד, אבל זה פשוט בדיחה מה שהולך שם, לצערי. יש רצון טוב לפעמים, אבל לרוב הוא מתבזבז. השיטה שמועצת התלמידים הארצית מפעילה לא עובדת. ובנוגע לשינון, את יכולה לשנן את זה בנוגע למועצת התלמידים, אבל זה ישאר רק שינון, כי אין בזה אמת וחצי אמת. כאן בארגון החדש הזה, בארגון שקורה לשינוי חברתי-חינוכי אמיתי זה באמת קיים. כן אנחנו ארגון בחיתולים, אבל לכול דבר יש התחלה, וההתחלה שלנו עד עכשיו הייתה מעולה. אני אשמח אם יהיה ביננו שיתוף פעולה, אם לא עכשיו, אני בטוח שבעתיד. השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, היא לא האם הארגון הזה פועל, כי הוא פועל בחודשיים האחרונים יותר טוב ממה שמועצת התלמידים הארצית פועלת כבר הרבה שנים. את צריכה לשאול את עצמך עד כמה את מרוצה ממועצת התלמידים הארצית, עד כמה יש לך כוח לשנות, עד כמה את מקבלת מספיק ממשרד החינוך. והאם מה שמשרד החינוך מספק לכם היא אשליית כוח. אני כבר דיברתי עם מספר יו"רים של מועצות עירוניות,בית ספריות,מחוזיות וכו', בנוסף גם דיברתי עם אנשים שהיו בארצית - מכולם לא שמעתי תמיכה או אהדה למועצה. כמה אפילו התגלו כעסקנים שבעצם נשארים שם בגלל הכיסא, שבעצם מרוקן מתוכן. מה שכן, אני חייב להגיד שיש לכם מספר אנשים מדהימים, אני מתאר לעצמי שאת אחת מהם, ואני בתקווה שהאנשים האיכותיים האלו ירצו לקדם משהו חדש, שקורא לשינוי רציני בחינוך בישראל.