שאלה קטנה

א ניצן

New member
שאלה קטנה

אמ... לפי מה שהבנתי בסימס 2 אחרי שיוצרים את הסימס שרוצים לשחק איתו ועושים לו תסרוקת ואיפור. אז אפשר לשנות את זה בעזרת מראה.. אז השאלה לשי היא אם זה בעזרת מראה מסוימת או שאפשר לשנות את המראה בעזרת כל מראה ועוד שאלה מזה הנקודות האלו שבעזרתם מקבלים עץ כסף וכ"ו? ושאלה אחרונה.. את זה עדיין לא ניסיתי אז אני סתם שואלת.. השאיפות של הסים שלי הוא להקים משפחה.. אז נגיד אחרי שאני מקיימת לו את כל השאיפות (מחתנת אותו, בונה לו משפחה, צאצאים וכ"ו) אז הם נעלמו? או שיש שאיפות אחרות? יצא קצת ארוך תודה מראש לכל העונים

תשובות

1. אפשר לשנות את התיסרוקת ואת האיפור וכו' בכל מראה 2. הנקודות האלה הן נקודות שאיפה 3. השאיפות יתחלפו

א ניצן

New member
אוקי תודה רבה../images/Emo140.gif

איזה כיף שבפורום הזה עוזרים בכל דבר
ולא כמו בפורמים אחרים

אוקיקי

New member
נצל"ש-עזרה בבקשה!

השאלה: האם יש קיצור בסימס2 שעושה שהזמן ימשיך? פירוט: נכון בסימס2 יש כל מיני סרטונים? אז בטעות עצרתי את הזמן ממש כשהתחיל סרטון שבו פעוטה הופכת לילדה ועכשיו כבר אי אפשר להמשיך כי זה עוצר בערך שניה אחרי שמבקשים! לא שמרתי את המשחק ואם אני אצא ממנו בדרך אחרת הכל יימחק! אתם יכולים לעזור לי? תכתבו אם זה לא מובן או משהו אבל אני ממש צריכה עזרה כי זה גם די תוקע לי את המחשב ואני לא יכולה לשחק...תודה ממש ממש רבה!!!!!!! אוקיקי

אוקיקי

New member
מדובר על סירטון

שפעוטה הופכת לילדה...כשהיא גודלת אז תמיד יש סרטון ואז לוח המקשים נעלם (זה שיש בו לסובב את התמונה, לעצור, להמשיך וכו')

catslover

New member
לדעתי אין ברירה ואת חייבת לצאת...

ואל לשמור כמובן...

למעלה