שאלה קטנה

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
שאלה קטנה

מישהו יודע איך קוראים לשחקנית ששיחקה את קריסטל ובאילו סדרות היא שיחקה?

Troi

New member
תסתכל באתר הזה שאכתוב לך

יש שם מידע על כל השחקנים והסרטים. אתה רק צריך רק לרשום בחיפוש שם של סרט או שחקן. http://www.imdb.com/

המגרה

New member
תשובה

השחקנית ששיחקה את קריסטל שמה ברנדה והיא שיחקה את אשלי אבוט 2 בצעירים חסרי מנוח.

Troi

New member
גם לי היא נאתה מוכרת

אתה צופה בשידורים החוזרים ? כי אני גם מפגרת עם השידורים החוזרים

Troi

New member
ממש תודה לך על הספויילר

יש אנשים שלא רואים את הפרקים המתקדמים והם בפרקים שבשידור החוזר בשבת. והיית צריכה להבין את זה מהשאלה של REX ששאל לגבי קריסטל. לפחות תזהירי שזה ספויילר לגבינו

Troi

New member
לא ממש. לאלה שוראים את הפרקים

היום יומיים לא, אבל לאלה שנמצאים בשידורים החוזרים בשבת כן. ומי ששאל על קריסטל ממהתחלה בשרשור זה לפי הבנתי נמצא בפרקים של השידורים החוזרים, כי עכשיו לפני כמה פרקים קריסטל נכנסה לתמונה.

Troi

New member
נכון. אבל לא היו צריכים להזכיר את

למשיהו ששאל לגבי קריסטל שברור שהוא נמצא בפרקים הראשונים. שלא יענו כבר עדיף.

Troi

New member
הפרקים הראושנים הכוונה לפרקים

בשידורים החוזרים בשבת

אני עדין לא מבינה משהו

מה ספוילר בלהגיד איך קוראים לשחקנית ובציון העובדה שהשחקנית שיחקה בעוד אופרת סבון??????????????

Troi

New member
אה זאת טעות בתגבהב למודעה. ההודעה

שלי שכתבתי תודה על הספויילר נועדה לתשובה של המנהלת I n n u e n d o לשאלה שנשאלה מי זאת קריסטל. זה כמה הודעות למטה באותו שרשור. היא כתבה שקריסטל זו החברה של איב שנרצחה במקום שרידן. וזה ששאל על קריסטל מההתחלה של השרשור סביר להניח שהוא נמצא בפרקים שמשודרים בשבת שהם שידורים חוזרים, כי שם בדיוק היו כשקריסטל נכנסה לתמונה. ועוד לא הראו שהיא נרצחה. רק אתמול הגיעו לפרק הזה וזה היה אחרי ההודעות בפורום כי הן משבוע שעבר.אבל זה כבר לא משנה הפרק הזה כבר היה אז חבל לדבר על זה.

Troi

New member
אני יודעת פשוט היה פה איזה בלבול

ולא שמתי לב

I n n u e n d o

New member
קריסטל.....

החברה של איב שהכירה אותה לפני הרבה זמן שנרצחה במקום שרידן תסתכלי בפרקי הלילה יש שידורים חוזרים

למעלה