שאלה קטנה

שאלה קטנה

כזכור לי לפני מספר חודשים(חודש-חודשיים) דיווחו על כך שהצליחו להשתחרר מספר תניניי יאור מחמת גדר, ודיווחו גם שמספר תנינים אף הגיעו לנחלים מסוימים וכו'. אקיצר השאלה שלי העם כידוע למישהו כאן יש כמה שעדיין חופשיים בטבע?

אני מניח שאם הגיעו תנינים לנחלים

או בכלל שוחררו בטבע אז קיים סיכוי שהם עדיין בחיים. למרות שעם הקור שיש והיה בימים האחרונים יהיה להם קשה להמשיך לחיות במקרה והם עדיין לא מתו.

naja

New member
עשית קצת סלט מהסיפור....

לא השתחררו תניני יאור מחמת גדר, אלה התגלו בארץ תנינים בבתים פרטיים ואחת הסברות הייתה שהם נגנבו מחמת גדר. אין לי בכלל ספק, שלאחר מסע ההפחדה שהרשות עשתה בתיקשורת, לא מעט תנינים הגיעו בסופו של דבר אל הטבע, ואני משער שאחדים עשויים להראות בקיץ הקרוב.

T M Y

New member
יכול להיות דיי נחמד חחח

תארו לכם.. אתם יושבים דגים לכם באיזה נחל פתאום אתם רואים תנין קטן מתחרדן על איזה סלע חחח

gazon

New member
או יכול להיות לא נחמד...

תארו לכם... אתם יושבים דגים לכם באיזה נחל פתאום קופץ אליכם תנין לא כל כך קטן ומוריד לכם תרגל. למרות שממש קשה לי להאמין שהתנינים יצליחו לשרוד את החורף הזה או הבאים. אם הם שוחררו לטבע.

לא רק זה....

עכשיו הם גם ישנו את האיזון בטבע! צריך להביא עוד זברות וגנו שישתו קצתת מהנחלים ו... אופ! התנין כבר לא רעב!

בשביל מה בשביל זה יש לך מלא חתולים

הם ימלאו את תפקידם של הזברות והגנו, אז במקום זברה אחת שאוכלים בבוקר הם יאכלו 4 חתולים

חחחח מצאנו פתרון לחתולי הרחוב! ../images/Emo6.gif

אבל למה? מסכנים החתולים... נזרוק להם כל יום איזה פרה חולה שאין מה לעשות איתה ונגמור את הספור!

תלוי, שאתה אומר לא כל-כך קטן לאיזה

גודל את מתכוון? כי בכל זאת שנה זה לא תקופה ארוכה במיוחד לתניניי יאור לגדול למימדים העצומים שלהם.

tom klein

New member
חחחחחחחחחח אתם כבר מדברים על

מה תיתנו לתנין לאכול קודם כל תמצאו תנין אחרי זה נדבר חחחחחחחחחחחחחח

למעלה