שאלה קטנה..

CosmicWay

New member
שאלה קטנה..

תגידו, תמיד עניין אותי לדעת מה קורה אחרי שאתה שומר preset שיצרת בסינטיסייזר...כלומר, שמרת את הפריסט ואחרי כמה זמן אתה רוצה לפתוח את אותו הפריסט ולשנות אותו קצת איך תדע את הכיוונים של כל הנובים והלחצנים??

CosmicWay

New member
אמממ...

לפי מה שאני יודע סינטיסייזרים שומרים על SYSX או איך שלא כותבים את זה...אבל אם אתה אומר שזה FXB.. אני יודע שהפרמטרים ישארו אותו דבר...אבל אין לנובים ולכפתורים דרך לזוז למקום שבו הם היו....אז איך אפשר לדעת איפה הם היו?

XXXXX

ששינית את הסאונד שקיבלת בהתחלה ועכשיו אתה רוצה לשמור אותו אוקי? יופי שמרת אותו שמת אותו בתיקיה הלכת לישון קמת לבית ספר התגייסת התחתנת נולדו לך 2 ילדים טוני ומונו אוקי טוני רוצה להתחיל ליצור בתוכנה בשם קיובייסלוגיק-טולס 8.888 אז אתה בתור אבא מגניב שאוהב לעזור פותח את התיקייה עם הסאונד ששמרנו לפני 25 שנה והופ ראה איזה פלא הסאונד נשאר כמו שהוא והנובים כמו שהם והפרמטרים כמו שהם הבנת????

CosmicWay

New member
אחי...

אתה מדבר על VST/i או על סינטיסייזר (משהו כמו NL3 או וירוס..JP..ועוד)?

אצלי

לי יש סופר נובה ושאני מכניס פריסט ששמרתי הוא מראה לי כמה כל אחד היה נגיד הקאט אוף 73 הריזוננס 109 וכולה וכולה

CosmicWay

New member
אהה

סבבה...הבנתי אותך..תודה :). אני מת לאקסס וירוס אבל זה יקר לי בטירוף...במיוחד שאני חייב מחשב קודם.....

אחי בכל סינט רציני כמו נורד לדוגמא

כל פריסט חייב להשמר בסינט עצמו ולא בשום מקום כך בכל סינט למעט מיקרים מיוחדים כמו ששרק היקר מזכיר.גם בוירוס ובהמון סינטים שעבדתי איתם זה כך אם אני לא טועה גם בcs1x yamaha בvst שומרים רגיל והכל נשמר פיקס .

TaJu

New member
חוץ מבאדירול אורקסטרל...

שאני באמת לא מבין מה הבעיה שלהם?!

למעלה