שאלה קטנה..

BaByGuRrRl

New member
שאלה קטנה..

אייפוד פוטו נחשב לדור חמישי או פשוט דור רביעי עם תמונות? ומה זה אומר אנטי שוק? כי ראיתי שלפוטו יש פחות דקות אנטי שוק (ואין לי מושג מה זה אומר..) תודה

תשובה קטנה..

1.הiPod הצבעוני "נחשב" לדור רביעי עם מסך צבעוני, (וזה באמת מה שזה בדיוק אותו אייפוד רק צבעוני ועם אופציה להצגת תמונות) 2.אנטי שוק בעברית זה בולם זעזועים, כלומר כשהiPod קופץ או שיש תזוזות שעלולות לגרום להארד דיסק "לקפוץ" ולהפסיק את פעולת הנגינה לשנייה או שתיים האנטי שוק בעצם מונע את זה

BaByGuRrRl

New member
אז מה הקטע עם הדקות?

נגיד לדור רביעי יש איזה 25 דקות (ככה רשום באתר של אפל) ולפוטו יש איזה 17. מה ההבדל?

weird dust

New member
מתי הוא יתאפס

אחרי 17 דקות האנטי שוק יתאפס ואז הנגינה תקפוץ לכמה שניות ברגיל זה יקרה אחרי 25 דקות.

וכשמדובר בזמנים כאלה

הסיכוי שתצליחי לגרום לאייפוד להפסיק את המוסיקה לכמה שניות בלי לשבור אותו ובלי להפיל אותו/לדפוק אותו במשהו, הוא ממש ממש קלוש עד בלתי אפשרי

uppercut

New member
מה?

אני רץ כל כמה לילות משו כזה, עד עכשיו לא עשיתי אף אחד מאלה...

weird dust

New member
אני רוצה שתשימו לב למשהו קטן

באתר של ידי ובאתר של אפל יש סטירה מסווימת באתר של אפל כתוב שלפוטו יש עד 17 דקות באתר של ידע כתוב 25 וניראה כאילו מישהו טעה בין האי פוד מיני לבין הפוטו

BaByGuRrRl

New member
תודה..ודרך אגב

שמתם לב לתמונה ששמתי בהודעה הראשונה? חחח בפרק של אי אר ששודר השבוע בארה"ב מישהו היה בתאונה והוא בדיוק שמע באייפוד ואז הרופאה לקחה לו את האייפוד...חחחח אז עשיתי מזה תמונה

למעלה