שאלה קטנה..!

שאלה קטנה..!

ביקרתי במוזיאון טיקוטין לאומנות יפנית וקיבלתי שם דף של איך לכתוב ביפנית מתוך צירופים לדוגמא השם שלי עדן, ע ו- דן אני לא מוצאת את הדף הזה... וחשבתי עם מישהו פה יכול לעזור לי לכתוב את המילים... בשפה הפשוטה יותר.. כי הבנתי שיש כמה שפות, אז לא זו של הציורים.. זו של הצירופים... הפשוטה יותר השמות: הילה, נועם, עמית ויובל תודה מראש... מקווה שתצליחו לעזור לי...

gala lo

New member
ממש רציתי לנסות לכתוב את זה

אבל אז נזכרתי שאין לי אפשרות לכתוב ביפנית מהמחשב.. מישהו יכול להדריך אותי לאיך להתקין יפנית? בכל מקרה, אני רציתי לנסות מתוך מה שלמדתי בדף הזה- http://www.sf.airnet.ne.jp/~ts/japanese/shape_k.html השפה הפשוטה יותר היא קטקנה.. כתוב שם הכל.

GnomeBubble

New member
איזו גרסת חלונות יש לך?

באחד המאמרים של הפורום מסבירים איך להתקין תמיכה יפנית ב-Windows 2000 ו-Windows XP.

CountDust

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif פחות או יותר

עדן - エデン - EDEN הילה - ヒラ - HIRA נועם - ノアム - NOAMU עמית - アミツ - AMITSU יובל - ユバル - YUVARU לירי - リリ - RIRI

GnomeBubble

New member
צודק

כמו שאמרתי בשרשור הקודם, אין TU ביפנית, אלא TSU, ולכן את המילה アミツ יבטאו AMITSU. לכן צריך לכתוב アミト. ובקשר ליובל אפשר לכתוב גם ユヴァル. האיות הזה מציין ספציפית שמדובר ב YUVARU ולא YUBARU, אבל בגלל שרוב היפנים פשוט לא מסוגלים לבטא את העיצור V, הם עדיין יאמרו YUBARU. איזה מבין האפשרויות לבחור זה עניין של העדפה אישית. האפשרות השנייה יותר מדוייקת, אבל גם קצת יותר מסורבלת.

למעלה