שאלה קטנה

n e s h i k a

New member
שאלה קטנה

איזה שירים בד"כ הם שרים בהופעות? אני אהיה מחר בהופעה בבנימינה... תודה מראש

המממ אני מניחה שהם ישירו

את כל השירים מהדיסק החדש +אין אני והילדים קופצים...אבל אל תסמוך עלי(= ו...ההופעה מחר??? וואי אם כן אני שם! באיזה שעה??? הילה הבטחת פרטים!

reutרעות

New member
היתי בהופעה לפני שבוע וקצת..

הם שרו שירים מהדיסק החדש והם לא שרו את אין אני והילדים קופצים רוקדים

lihiiiiiiiiii

New member
איזה הופעה????

לאיזה הופעה את מתכוונת? יכול להיות שפיספסתי הופעה?? שבכלל לא ההיתי מודעת לקיומה? ההופעה האחרונה שההיתי בה היתה בג'ה פאן- הלכתי פעמים מתוך 4 פעמים כי אני בגמילה מללכת להופעות (עלאק) ואני יודעת שבאותו שבוע היה להם עוד הופעה אבל הלכתי למוש בן ארי

ידעתי שראיתי אותך בג'ה פאן!!!!!!!!!

=))))))))))))) סתם כיאלו יש מצב שראיתי אותך...בטח היית בשורות הראשונות אה? =) יש מצב שהיית בהופעה האחרונה חבובה?

lihiiiiiiiiii

New member
יש מצב

באמת היה לי מוזר לא לפגוש אף אחד מהפורום בהופעות בג'ה פאן חוץ מאמיר אבל זה לא נחשב כי הלכתי איתו הלכתי להופעה ביום שני וביום רביעי ואני כמעט תמיד עומדת באותו מקום - שורה ראשונה באמצע אז פעם הבאה תבואו להגיד שלום

נו גם אני הייתי ברביעי..=)

אבל היה פאקינג צפוף ורציתי להגיד לך שלוםך אבל כל האנשים האלו נדחפים כיאלו אנחנו בתאי גזים....=/ אוףףף...באסה אבל היה כיף

יוווווווו את שם?!?!?! בובה את חייבת

לנו פרטים!!! איפה? מתי? באיזה שעה בדיוק?! כל מה שאת יכולה!! בבקשה !!

n e s h i k a

New member
מה שאני יודעת

זה שיש ממחר במשך 3 ימים פסטיבל סולחה בבנימינה, ואין לי מושג באיזה שעות ההופעות...אבל אני אשאל.

אמממ תודה אבל ת'אמת שלא כתוב

מתי שוטי הנבואה מופיעים :/ בכל מקרה זה נשמע לי אחלה דבר...שיר אם את קוראת את זה אז תתקשרי אליי...נלך לזה

דברתי עם מחמוד (אחד המארגנים)

חחחח הוא נורא התאכזב ששאלתי על ההופעות.. בכל מקרה הוא הסביר שיש מעגלי הקשבה ותמיכה בלה בלה הקיצר נשמע ממש נחמד ויש שם איזה מנהיג משבט הזולו חחח אז נאור לי ואני נוסעים מחר אחה"צ ככה... מי שבא שיגיד (= וההופעות בערב...שוטי הנבואה , דיוויד ברוזה וחלק מלהקת שבע

DidjiT

New member
אם את מצטרפת לפורום.....

אזזז.. אני והילה מהפורום נהיה שם היום... 051-859381 את מוזמנת לצלצל זה הפלא' של הילה... ודברי איתנו... אולי נפגוש אותך =) וגם נאור עדי ולי..חחח כאילו שאת יודעת מי אלה! יום טוב!

למעלה