שאלה קטנה

noname20000000

New member
שאלה קטנה

מישהו זוכר שפעם, מלפני שנה או אולי אפילו יותר, הייתה בערוץ פוקס קידס תוכנית כזאת על רוחות ממש מפחידה... שמראים כל מיני נערים ונערות שנכנסים לכל מיני בתים רדופים או שהם מספרים על משהו מפחיד שקרה להם עם רוחות......... אוף אבל שכחתי את השם של התוכנית!!!! משהו עם רוחות... אה ודרך אגב!- השבוע יהיה יום שישי ה-13!!!!! סוף סוף חשבתי שהוא כבר לעולם לא יגיע.

angela12

New member
כן נכון!!

יש כל סוף השבוע סרטים מגניבים כאלה! ובקשר לפוקס קידס...אין לי מושג..

BiRd Of PrEy

New member
זה לא היה בפוקס קידס

זה היה בערוץ הילדים.. וואי איזה קקה אני זוכרת את כל מנגינת הפתיחה וקליפ הפתיחה, אני זוכרת איך זה מתחיל, אני זוכרת את רוב הדמויות.. אבל השם.. ררר..!!

1Spark1

New member
השם של התוכנית

בערוץ 6 הייתה : "האם אתם מפחדים בחושך" אם לזה התכוונתם אבל כל שהיה בה היו סיפורים שהילדים בתוכנית סיפרו... אם לזה התכוונת, אין לה קשר לרוחות...

angela12

New member
אני זוכרת!!

הייתה תוכנית כזאת שהראו בה פעם רוחות, אנשים שראו רוחות, ואחר כך הם מספרים על זה! אני זוכרת שפעם היה סיפור על איזה רוח שרדפה איזה ספינה..וואי זה היה יפה! אבל שכחתי איך קראו לזה!

noname20000000

New member
לא..

לא לתןכנית הזאת אני מתכוונת! לתוכנית אחרת שכן הייתה בערוץ פוקס קידס אבל מלפני הרבה זמן.... וזה היה ממש אמיתי! כי היה חומר מצולם...... סיפרו נגיד על בחורה בת 20 אולי יותר, שכל הזמן בתמונות רואים מין עיגולים מוזרים כאלו מסביבה, והיא נכנסת לבית רדוף עם אשה אחת והן עושות שם סיאנס והרוחות אמרו כזה "אנחנו רוצים את דיאנה" (דיאנה היה שם הבחורה).... זהו....!

angela12

New member
וואי באמת?

לא ידעתי שהיתה כזאת תוכנית...מלפני כמה זמן?

wander girl15

New member
הייתה גם אחת בפוקס קידס קראו לה...

"לכל הרוחות והשדים" לפי הזכור לי ולחברה שלי... (שהיא בעצם אמרה לי על זה...) מקווה שעזרתי... קרן... אהה.. ואלונה.. חח..

noname20000000

New member
נכון!!!!!!!!

יואווו איך שאת צודקת... איך שכחתי??? נכון שזאת הייתה תוכנית ממש ממש מעניינת???

למעלה