שאלה קטנה

שאלה קטנה

היי אני מסיימת יב השנה הזו.... יש לי פטור משרות צבאי מטעמי דת אבל בגלל שחשבתי שאני ילמד גם יג לא פניתי לשום ארגון על מנת לקבל טפסים לשרות לאומי. בסוף בחרתי שלא ללמוד יג- החלטה שתהקבלה בימים האחרונים. רציתי לדעת אם זה לא מאוחר מדיי ... זאת אומרת אם אני יכולה לפנות עכשיו לבת עמי או דומים לארגון הזה כדי להתחיל שירות לאומי בספטמבר תודה רוני

Mיקי_

New member
לא מאוחר מידי!

אני לא יודעת לגבי בת עמי. אבל נראה לי שגם שם עוד לא מאוחר מידי. בכל אופן שלומית מאפשרים לבנות דתיות וחלוניות כאחד לעשות שירות לאומי, ואני יודעת (באופן אישי) שאליהם אפשר לפנות עדיין. ככה שאת מוזמנת לנסות את מזלך, גם בבת עמי, ואם לא באגודות נוספות (כולן נמצאות לך בקישורי הפורום)

אולי

New member
ממש לא מאוחר

את מוזמנת להיכנס לאתרים של "בת עמי", "עמינדב" ו"האגודה" (שלושתם נמצאים בקישורי הפורום) ולהביט בעצמך ברשימת המקומות שעוד לא מצאו בת שירות. מה שכן, כדאי להזדרז ולפנות למקומות! שיהיה בהצלחה.

TwelveEyes

New member
זה לא עד כדי כך בטוח...

אני פניתי ל"שלומית" ביוני-יולי, ובסופו של דבר התחלתי את השירות שלי רק בנובמבר, וגם זה היה במקום שממש לא אהבתי להיות בו ובעיקרון, נשלחתי אליו משום שכל התפקידים הנחשקים באמת כבר הספיקו להיתפס. בסופו של דבר, הועברתי למקום הרבה יותר טוב והעניינים די הסתדרו, אבל זה קרה רק במרץ-אפריל - כמעט שנה לאחר שנרשמתי. אבל אולי לך יהיה קצת יותר מזל ולא תיאלצי לשבת חודשים שלמים בבית. בהצלחה!

אולי

New member
זה לא אותו דבר...

לאגודת "שלומית" יש מעט מאוד תקנים יחסית לאגודות הוותיקות - "בת עמי", "האגודה", "עמינדב", כך שהסיכויים למצוא דרכם תקן פנוי בשלב זה גדולים בהרבה.

Rown19

New member
ואם אני בן ??

ואני רוצה להתחיל בספטמבר הזה ולא התחלתי בפרוצדורה יש לי סיכוי או שאני יצטרך לחכות שנה ?!?

Mיקי_

New member
מה הקשר אם אתה בן?

אין הבדל בגיוס לשירות בני בנ"ש לבנות"ש

Rown19

New member
אז את אומרת שאם אני נרשם עכשיו...

אני יכול להתחיל את השרות שלי בספטמבר??? אם אני נרשם בקרוב?? לא יודע היה רום באתר שיש הגבלה של עד 350 בנים בשנה...וכזה

Mיקי_

New member
אנחנו לא אסמכתה מחייבת

רק באגודה המפנה לשירות לאומי עצמה אליה תוכל לפנות יאמרו לך את זה. אבל למה לא פשוט לנסות???

עדיין לא מאוחר !!!

ב"ה אני ממליצה לך לנפות ל"אגודה להתנדבות" ( ממש מסודרים ) יש להם קו שזה נקרא שיבוץ מהיר את אומרת מה את רוצה באיזה תחום והם משבצים אותך אם יש מקום פנוי בתחום הזה! זה המספר של השיבוץ המהיר :1-800-233-133 הגודה להתנדבות ונראה לי שהוא פועל רק בין השעות 16:00 - 21:00 ב"הצלחה!

למעלה