שאלה קטנה...

SmellyOne

New member
שאלה קטנה...

לאחרונה השוליים הימנים שלי הפכו למשהו כזה: א א א א א א וכו'... וזה מגיע למימדים ממש גדולים, כמעט עד לחצי הדף... על מה זה מצביע?

תפתחי ספר גרפולוגיה, כל ספר ותמצאי

בו לבטח טבלה שמדגימה אפשרויות ל: שולי ימין מתרחבים. אם אין לך ספר זה הזמן לקנות.

shamon51

New member
זה מראה ../images/Emo26.gif

שאת מבזבזת חצי דף

SmellyOne

New member
וואו...

לקנות ספר וזה אומר שאני מבזבזת חצי דף?... לא ציפיתי לכאלה תגובות... אפנה למקורות אחרים באמת

rosilio1

New member
ועד שתקני ספר מתאים אני אנסה לעזור

זה יכול להעיד על : אדם שמבין את עברו , לומד ממנו ומתקדם הלאה,רצון להבעה עצמית, שאפתנות, התאוששות הביטחון העצמי,גישה נעימה לזולת, פועל על פי הרגש.. כמובן שבכדי לדעת מה מבין התכונות הנ"ל מתאימות לך יש לעשות ניתוח רחב ולמצוא סימנים נוספים לתכונות האלה.. מקוה שעזרתי. רוזיליו

הי רוסיליו. הנה דבר מעניין בהקשר זה

ציינת ( בשינוי קל ) אדם שלמד והפנים לקחים חשובים מעברו ונע קדימה לטובת שאפתנות, התקדמות, הבעה והתנהגות בטוחים יותר וכד'. אבל אם חושבים לרגע בהגיון זה עשוי להיות גם להיפך, אדם חסר שקט, רכוז וסבלנות מכדי לעצור ולעשות חושבים עם עצמו, לגבי עברו, טעויות שעשה והפקת לקחים מתאימים. הכול אצלו בכזו תאוצה ודחיפות שכל עצירה, והמתנה כדי לשקול, להתייעץ וגם ללמוד את העבר אינם עולים בקנה אחד עם סערת מזגו והדחיפות המדרבנת אותו, מסנוורת וסוחפת אותו בדימויים של הישגי עתיד ( שמאל ) נלהבים ואופטימיים - אך לא בהכרח ראליים.

rosilio1

New member
נקודה למחשבה..

יש מצב, ובגלל זה צריך לעשות ניתוח שלם כדי לראות את כל התמונה.. ודרך אגב זה רוזיליו לא רוסיליו.. יום טוב לכולם

nili6

New member
עוד אפשרות

אוליי פשוט תקראי כמה שאלות למטה, ותמצאי תשובה לשאלה זהה.

למעלה