שאלה קטנה

שאלה קטנה

היי השאלה ככה אני רוצה ברגע שהעכבר נמצא מעל ל-picture1 לדוגמא שהסמן של העכבר יקבל צורה אחרת (אייקון אחר) ואני לא מצליח,לא מכיר את הסינטקס תודה

mich

New member
מאד פשוט

קוד קצר שמשנה את הסמן לשעון חול כאשר עומדים על התמונה, כעיקרון כדי לשנות צריך לעשות MousePointer =, אתה יכול לקרוא על MousePointer בMSDN, פשוט ומובן. Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) `החזרת הסמן כאשר אתה לא על התמונה MousePointer = vbDefault End Sub Private Sub Picture1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) `שינוי הסמן כאשר אתה על התמונה MousePointer = vbHourglass End Sub מקווה שעזרתי מיכל

תודה לך אבל שכחתי להגיד משהו

אני רוצה שהסמן יהפוך לאייקון שאני יצרתי ולא משהו של וי בי ןהסיומת שלו כמובן ico

VB נתניהו

New member
עוד יותר פשוט

ב design time תעמוד על האוייקט תמונה (image או picture box). ב properties שלו צריך לשנות 2 דברים: MousePointer=99-custum MouseIcon: בוחרים icon כמובן שאפשר גם ב run time לשנות את ה properties בהתאם.

אתם לא מבינים אותי

אני רוצה לקבוע שהאייקון ישתנה בקוד אחרי שהמשתמש לוחץ על פקודה מסויימת אז אני רוצה שזה יקבל את האייקון שאני רוצה וניסיתי לכתוב את זה בקוד בצורה הבאה וכמובן אחרי שאני קובע אתה-99 picture1.mouseicon=e:\folder\folder\icon.ico ולא הלך לי

The Guardian

New member
זאת הפקודה

picture1.mouseicon= loadpicture(``e:\floder\icon.ico`` כמובן אחרי שקבעת את ה-99 עכשיו תלחץ כאן ctrl+shift ואז תראה את הקוד משמאל לימין כמו שצריך

למעלה