שאלה קטנה

עמית233

New member
שאלה קטנה

מתי משודר הפרק lifeline? הבנתי שזה בעונה שעכשיו משודרת בערוץ 3.

24 לאפריל! אוטוטו!!!!!!!!!!!

שלום כולם!! :)) חח קצת נעדרתי בימים האחרונים... מצטערת נורא.. היו לי כלמיני סיבוכים ועניינים לבדר, אל היה לי שנייה זמן אפיול לפתוח את המחשב.... וגפ פיספסתי את הפרק ביום אתמול...:(( ולצערי גם היום בערב אני לא אהיה.. :(( אבל רציתי להיגד שנורא התגעגעתי...:((( ושאני אוהבת את כולם ושאני ממש מקווה שהמפגש שלנו ייצא לפועל..... אה וד"א- תרי וגל- סחטיין עלמ שירשור התמונות!! נהנתי מכל רגע וסוזי- חח הצתה מאוחרת זה דבר נפלא.. אבל רק שתדעי שהתגובה שלך לפרק כל כך ריגשה אותי.. :))חח זה עשה לי צמרמורות.. אני מהת לראות את הפרק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) וזהו.... :))

Nushi G

New member
דני!!! תכנסי שנייה דחוף לצ'אט-אני

צריכה לדבר איתך על דברים אסורים...

harmless

New member
נו נעמה מצאת את מה שהיית אמורה

למצוא?????????????????????????????????????????????????

harmless

New member
i think it's a wild goose chase

לא נראה לי שתמונות כאלה באמת קיימות. אלא אם כן הם מזויפות. אבל תמשיכי לחפש!

דני? האם זו את? הייתכן?

תגידי לי גברת! באיזו זכות ואיך בכלל את מעזה להעלם לי ככה?הא? הא? הא?הא? את לא יודעת שאני מתגעגעת? את לא יודעת שזה לא פייר? אל תשאלי מה היה לנו אמול עם איזו אחת שהיתה פעם חברה בפורום שלנו!תשאלי את תרי היא כבר תספר לך! וחוצמזה... נו דני.... התגעגעתי! למה לא תוכלי להיות היום בערב? כבר כמה מפגשים שפיספסת... ודווקא בזמן האחרון יש לנו אחלה מפגשים ואת ממש , אבל ממש חסרה! אז... אני כרגע בעבודה , אבל אני ממש ממש ממש מתגעגעת אליך ומתה לדבר אית ויש לי מלא חוויות של בונבוני לספר לך! אז תחזרי אלינו ...ומהר!

harmless

New member
דניייייייייייייי

הגיע הזמן שתופיעי באמת. מה קורה??????. אל תשאלי מה עובר עלינו פה בימים האחרונים. אנשים משתגעים פה! וחוץ מזה יש כל מיני עדכונים שאת צריכה לשמוע

פגית

New member
זה לא כולכך שאנשים משתגעים

כמו שבאים אנשים משוגעים .................. ומביאים איתם כאב ראש ענקקקקקקקק

למעלה