שאלה קטנה..

שאלה קטנה..

אממ ראיתי לפני כמה ימים שיר של להקה בשם MCFLY מישהו יכול לתת לי פרטים עליהם??

ליאוריש

New member
אוקיי הנה מידע

זו להקה שדומה ללהקת busted ובעצם אחד מחבריה היה אמור להיות בבאסטד במקום צ'רלי שהוא הגבוה... מקפליי גם היוו להקת חימום לבאסטד בהופעות שלהם וגם עכשיו הם עדיין אני משער... הסינגל שלהם יוצא בסוף החודש מצפים למקום די גבוה מהם -כי הם כמו באסטד שמצליחים מאוד שם זה טרנד כזה של להקות פופ/רוק קליל מצחיק כזה... השיר שלהם 5 colours in her hair הוא שיר מאוד יפה לדעתי והקליפ גם למרות שהם לא משתווים כרגע לבאסטד. לי יש את שני האלבום של באסטד ואין מה להשוות כרגע אבל מי יודע מה יהיה... מקווה שקיבלת מידע שרצית אשמח לעזור גם בהמשך... המלצות אצלי בבלוג...

14מתן

New member
פחות טובים עוד מבאסטד ? כמה גרוע

אפשר להיות ?

ליאוריש

New member
באסטד לא כל כך גרועים כמו שאתה

אומר הם אפילו בכלל לא גרועים. אני משער שאתה שמעת רק את מה שהם הוציאו בקליפים שראית באמיטיוי כמו כל הפצלוחים האחרים... אבל שמעת את האלבומים שלהם יש להם שירים שהם לא הוציאו והם מאוד טובים... ורק שתדע crashed the wedding הוא שיר מצוין וגם עוד כמה מהאלבום הקודם שהם הוציאו כסינגלים... הרבה שונאים אותם אני מבין למה כי הסגנון שלהם תמיד היה בעל שנאה רב לאנשים... וחבל...אם אפשר להנות מהמוזיקה זה כיף... אני בהלם שאני בגיל שלי צריך להגיד לילד פשוט ילד שבאסטד לא גרועים...לאנשים יותר בוגרים בגיל שלי או יותר אני מבין שאני צריך להסביר להם אבל לך מתאים לך לאהוב משהו יותר "גרוע" אני לא יודע בדיוק מה אתה אוהב... תאמין לי אפשר להיות מעורבים עם מוזיקה גם באסטד אני אוהב אבל גם ג'אז ורוק אפשר לאהוב הכל ולערבב אולי שתגדל קצת תבין...גרועים הם לא גרוע זה צ'יקי גירלס גרוע זה ויקטוריה בקהאם באסטד לא נכללים ברשימה הזאת....בכלל לא

14מתן

New member
חחחחחח אתה לא כזה יותר גדול ממני

3 שנים... ומה זה קשור בכלל לגיל ? כל השירים שלהם נשמעים כמעט אותו הדבר והם משעממים... וויקטוריה בקאהם לא כזאת גרועה...

ליאוריש

New member
הקשר לגיל

הוא שאתה עדיין צעיר ואתה חושב שאתה מבין הכל ובאף גיל לא מבינים הכל... ואת הציניות שלך אתה יכול לפתח לפחות עוד שנה רק... ובקשר לבאסטד- שוב שמעת סינגלים ורק סינגלים אז אתה לא יודע בדיוק מה הם עושים ואיזה מוזיקה...מבין וויקטוריה בקהאם היא האחת הגרועות ביותר - רציתי לכתוב אחת הזמרות הגרועות אבל היא אפילו לא זמרת היא פשוט אישה טיפשה שלא יודעת לשיר שבכוח נכנסת לתעשיית המוזיקה...עם כל הפרסום שלה עם השיר הקודם היא עדיין לא הצליחה כמו שהיא ציפתה- פשוט שתיסע לאיזה אי ולא תחזור בחיים...

k k1

New member
מה הקשר בכלל?!??!

להסביר,לא להסביר...ילד קטן,גדול... זה עניין של דעה
ובאסטד כןןןן גרועים!!!! לדעתי! אז נא לא להתחיל להרצות לי!

ערן1987

New member
אהבתי חלק מהשירים של ויקטוריה

בעיקר את Ley Your Head Go,אחלה שיר!

14מתן

New member
מה ? מה קשור ?!?!?!

אני לא אמרתי שאני יודע הכל בסך הכל אמרתי שלדעתי באסטד לא טובים סליחה גרועים... ולמה שאני ישמע את הדיסק אם השירים ששמעתי שלהם גרועים...?

למעלה