שאלה קטנה

תבור.

New member
פומלית אולי יש לך ../images/Emo35.gif

רעיון לעונש "קטנטן" עבור הנריסה הזאת לפני כמה ימים היא הרסה לי יום עבודה... ואני עדיין מחפש "תגובה ציונית הולמת"

nerissa

New member
קטנקטן?

לא מספיק לי מה שיש לי בבית??? שום קטנטן! רק פומלית תבין אותי.. זהו..

יפתי, את מכירה את זה שמשהו גדול

צריך להגיע ולמרות שאין סבלנות צריך לעשות מה שאייב אומר ("איפוק.. איפוק...") ? אז זה זה. ואני מבטיחה לך שזה אינו מהמקרים שבסוף אתה הולך הביתה מאוכזב. אוהבת את כל כולך, כל חלק ג'ינג'י שבך ומתה לשמח את הלב שלך כבר. ובטח שאני מבינה אותך.. אבל בינתיים אולי תהרסי לתבור עוד כמה ימים, אולי הוא ממש יתעצבן ויפסיק לחפש עונשים קטנטנים...

לא אמרת עכשיו שהיא ג'ינג'ית נכון!

כי אם כן אני מאמין שהרגשתי שתאים במוח שלי נשרפו! לומר לה לשלוח תמונה כמה שיותר מהר! ובעירום,אם זה אפשרי!!

אסתי69

New member
אני אחזור על דברי

נריסתי גם כי היא צודקת וגם כי אחרת יכאב לי. אני אחת מאלה שממש אבל ממש לא מחפשת כאב (פעם דווקא חיפשתי) אולי מסיבות חיי האישיות אולי כי אני רווית כאב ואולי כי מה שאני חיפשתי ומצאתי ואהבתי זה השליטה המנטלית מספיק מבט עיניים כדי להטיס אותי לשחקים ולהוריד אותי לאשפתות...... בעיני או בשבילי הבדסמ הוא הצד המנטלי......

ק ל י ב ר

New member
הסבר לפומלית ...

1. לא קיבלו אותי לפורום ההרמון כי ככל הנראה הדרישה שם שלא יהיו מעל מטר שמונים ואני מעל , אז כנראה אני לא "דום" ...( זו בדיחה פרטית ) 2.שליטה זו סופר -אחריות וסופר אהבה .. אחרת זה ממש לא לענין ומסוכן . 3. בארץ לוקחים יותר את הקליפה , את הסאדו-מאזו ולא את ה-D , לצערי / צערינו . יאללה ביי..

לשאלתך התשובה היא לא!

יש המון מערכות יחסים שמתבססות על שליטה ואינן כוללות שום סוג של כאב.

למעלה