שאלה קטנה.... כמה זמן משקה יכול להחזיק בתוך flask שכזה? * בתמונה ה flask שלי :)
M Maorah New member 1/3/04 #1 שאלה קטנה.... כמה זמן משקה יכול להחזיק בתוך flask שכזה? * בתמונה ה flask שלי
M marsala New member 1/3/04 #3 פלאסק איכותי (כמו שלך) מפלדת אל חלד ,בעקרון אין בעיה כל עוד הפלאסק מלא להחזיק כהילים לאורך זמן רב (חודשים) כל חומר אחר הוא בעייתי .. MOSH
פלאסק איכותי (כמו שלך) מפלדת אל חלד ,בעקרון אין בעיה כל עוד הפלאסק מלא להחזיק כהילים לאורך זמן רב (חודשים) כל חומר אחר הוא בעייתי .. MOSH
N NO Rules rulez New member 1/3/04 #5 יש לי שאלונת... איפה קנית את הבקבוק הזה ואם יש בחנות עוד סוגים\דוגמאות שונות. ובאיזה טווח מחירים מדובר? אפילו הוספתי שבלול
יש לי שאלונת... איפה קנית את הבקבוק הזה ואם יש בחנות עוד סוגים\דוגמאות שונות. ובאיזה טווח מחירים מדובר? אפילו הוספתי שבלול
C capsicum New member 1/3/04 #6 בחנויות ../images/Emo150.gif"מתנות לגבר"../images/Emo150.gif מחירים- מ-70 ש"ח עבור הפשוטים ללא הלוגואים (והם בעיני הכי יפים- less is more ועד 150 ש"ח עבור ה"מקושקשים". רם
בחנויות ../images/Emo150.gif"מתנות לגבר"../images/Emo150.gif מחירים- מ-70 ש"ח עבור הפשוטים ללא הלוגואים (והם בעיני הכי יפים- less is more ועד 150 ש"ח עבור ה"מקושקשים". רם